Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Egy egész falut tüntetett el Indiában a földcsuszamlás (video)

Földcsuszamlás temetett maga alá egy kis nyugat-indiai falut szerdán.

A sáros folyam eddig harminc ember halálát okozta és helyi források szerint még legalább százötvenen eshettek csapdába a föld alatt. A mentőalakulatok szerint kevés az esély arra, hogy túlélőkre bukkanjanak. A napok óta tartó heves esőzések következtében kialakult földcsuszamlás szinte teljesen maga alá temette Mahárástra államban fekvő 704 lelkes falut, Punet. A hatóságok órákkal később úgy értesültek az esetről, hogy egy arra járó menetrend szerinti busz vezetője észrevette, hogy a falut teljesen betemette a sár. Így a mentést is jóval a tragédia után tudták elkezdeni. Az évnek ebben az időszakában Indiában gyakoriak az esőzések és a földcsuszamlások. Az elmúlt években egyre több, a mostanihoz hasonló katasztrófa történt, mert a lakott települések mellett folyamatosan irtják az erdőket.

http://koponyeg.hu/hireso/857-egy-egesz-falut-tuntetett-el-indiaban-a-foldcsuszamlas-video-
India északi része víz alatt (videó)

Heves esőzések következtében hatalmas árvíz öntötte el India északi részét.

Az áradásokban már legalább harmincnégyen meghaltak és több ezren hajléktalanná váltak. A helyzet Nepálhoz közel a legrosszabb, ugyanis a szomszédos országot szintén árvíz sújtja. A folyók kiléptek medrükből, áttörték a gátakat és több száz falut öntöttek el az országban. A katonák közel négyszáz csónakkal mentették az embereket otthonaikból. Az elmúlt évben több mint hatezren haltak meg Indiában az árvizek és földcsuszamlások következtében.

http://koponyeg.hu/hireso/862-india-eszaki-resze-viz-alatt-video-
Földcsuszamlás Hirosimában (videó)

Legalább 39 ember meghalt és több tucat eltűnt Japánban szerdán egy Hirosimában történt földcsuszamlásban.

A földcsuszamlást az okozta, hogy 24 óra leforgása alatt csaknem 240 milliméter csapadék hullott Hirosimára. A lezúduló sár hatalmas károkat okozott a város több negyedében is. Az előrejelzések szerint további esőzések várhatóak, melyek újabb földcsuszamlásokat okozhatnak.

http://koponyeg.hu/hireso/863-foldcsuszamlas-hirosimaban-video-

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 313
Tegnapi: 420
Heti: 966
Havi: 966
Össz.: 321 799

Látogatottság növelés
Oldal: Augusztus
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »