Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Az Eucharisztia, mint létünk forrása

2018. 09. 01, Szombat

Jézus: „Gyermekeim, Szentséges Szívem legnagyobb szomorúsága a világban uralkodó hitehagyás. Sok katolikus gyermekem elhagyta a vallást, akik szívükből kitöröltek mindent, ami Istenre emlékeztette őket. A katolikus templomokban lassan elvész az Eucharisztia iránti igaz tisztelet. Amikor másodszor eljövök a felhőkön, akkor vajon találok e hitet a földön? A zűrzavar és az események beteljedése során alig marad hívő ember a világban. A Sátán nemcsak az ember szívét támadja, hanem az értelmét is. Atyám legnagyobb ajándéka a lélek után az értelem, melyet az ember számára adott. Ám a hitnek meg kell előznie az észt, és nem pedig fordítva. Apostolaim hittek Bennem, mert láttak és hallottak Engem, míg ti csupán a hitetekre hagyatkozhattok. Gyermekeim, őrizzétek meg tisztán a hiteteket! Vannak, akik szívüket megnyitják az okkultizmus különböző formáira, ami mögött valójában démoni erők működnek. A világ és a média megfertőződött ezekkel az erőkkel, ezért ne csodálkozzatok azon, hogy az ember miért veszi már oly könnyedén a bűnt. Az emberekből elveszett az istenfélelem és már nem gondolnak bele abba, hogy az elkövetett bűnök nem maradnak következmények nélkül. Mindazok, akik valaha gyakorolták a New Age bármelyik ágazatát, azok hosszú idő után szabadulhatnak csak fel a démonok befolyása alól, akik erősen ragaszkodnak a lelkekhez. Gyermekeim, akiknek nincs hite, azok elvesznek a reménytelenségben. Csak azok élhetik túl a most elkövetkezendő ítéletidőt, akik a Szentháromság személyeibe és édesanyámba kapaszkodnak. A ti egyetlen menedéketek az Eucharisztia legyen, amely nemcsak az Egyházat élteti, hanem az egész világot is. Szentséges jelenlétem tart fenn mindent, mert Atyám értem teremtette a világot és az embert (Kol 1, 16-17). Ahol az emberek elutasítják ezt a szentséget, mint utolsó mentőövüket, ott nem marad kő kövön semmi. Az ördög ott tud igazán kibontakozni, ahol nem talál ellenfelet. Az Én szeretetem a legnagyobb fegyver a gonoszság megállítására. Jelenlétem által oltalmat és védelmet adok azoknak, akik Bennem bíznak.

Mária Magdolna 

A Szűzanya közbenjáró ereje

2018. 09. 09, Vasárnap (Kisboldogasszony ünnepe Máriabesnyőn)

Ezen a napon számos zarándoktestvér köszöntette a Szűzanyát énekkel, imával, virágokkal és egyéb kérésekkel. A szívemet mélyen megrendítette, hogy az emberek mennyire szeretik a Szűzanyát és mennyire hálásak az ő közbenjárásáért. Édesanyánk a Mennyország Királynőjeként örömkönnyek között fogadta az emberek imáit és kéréseit. Ő mindenkire egyénként odafigyelt és kedvesen hallgatta az embereket. Amikor magamban én is elsoroltam a kéréseimet, akkor hallottam édesanyám hangját, aki így szólt:

„És te mit ajánlasz fel nekem? Sokan kérnek tőlem, és amint imájuk meghallgatásra talált, akkor elfeledkeznek a hálaadásról vagy az ígéreteikről. Mindezek elmulasztása miatt számos kegyelemtől elesnek, amely a lelkük javát szolgálta volna.” Édesanyámnak azt feleltem: „Nekem nincs semmim, csak a szívemet tudom neked felajánlani.” A Szűzanya ekkor megmutatkozott előttem és nem szólt semmit. Viszont egy gyöngéd mosoly megjelent az arcán, ami engem boldogsággal töltött el.

Öröm volt látni ezen a kegyhelyeken, hogy milyen sokan álltak sorba a gyóntatószékek előtt. Várakozás közben láttam a Sátánt láncokkal a mellkasán és hallottam a dühöngését, mert amikor egy ember a gyónás által megtisztul, akkor azzal csorbul a gonosz hatalma a lélek fölött. Láttam, hogy a Sátán szétküldte angyalait az emberek között, hogy azt sugallják nekik, hogy ne gyónjanak. A Szűzanya azt mondta: „A Sátán retteg tőlem, mert tudja, hogy közbenjárásomnak nagy ereje van, melynek hatására sokan megtérnek. Miután az emberek megakarnak tisztulni a gyóntatószékben, Fiam elé vezetem őket, aki az üdvösség forrása. Ez jelenti a Sátán igazi bukását, mert így teljesedik be az ember valódi szabadulása.”

 

Édesanyám megmutatta a Mennyország kincstárát. Aki oda belép, az Isten végtelen nagy gazdagságával találkozik, amely legfőképpen az Ő szeretetét, bölcsességét és egyszerűségét jelenti. Ezek a kincsek meg sem közelítik a földi értékeket. Itt a pénznek nincs nyoma. Láthattam, hogy a kincstárnak van egy olyan része, amely az emberek összegyűjtött kincseit tárolta. Isten előtt semmi nem vész kárba pl. a felajánlott könnyek, imák, az áldozathozatal, a felajánlott szenvedés stb. Ezek fel lesznek mutatva a különítélet során, mint a szeretetből fakadó jócselekedetek. Ekkor megértettem, amit az Úr mondott az evangéliumban: „Ne gyűjtsetek magatoknak kincset a földön, ahol moly rágja és rozsda marja, s ahol betörnek és ellopják a tolvajok! A mennyben gyűjtsetek kincset, ahol nem rágja moly és nem marja rozsda, s ahol nem törnek be és nem lopják el a tolvajok! Ahol a kincsed, ott a szíved is.” (Mt 6, 19-21)

Mária Magdolna

 

Sargentini-jelentés

2018. 09. 12, Szerda

Jézus: „Gyermekeim, sokan elszomorodtatok azon, hogy az Európai Unió képviselői megszavazták a Sargentini-jelentést Magyarország ellen. Ez egy olyan szellemi harc, amely az emberek szeme láttára történik. Akik tisztán látnak a jelentés tartalmával kapcsolatban, azok számára nem kérdés, hogy mögötte a Sátán áll, aki arra használja a politikusok többségét, hogy az igazságot elhallgattassák a hazugságok és csalások áradataival. A szabadkőművesség legfőbb célja a kereszténység eltörlése.  Ez a vallás az egyetlen akadály a bűn szabad gyakorlásának megvalósítása előtt. A hazátok ellen felszólaló politikusok már pályájuk kezdetén elköteleződtek a gonosznak a hatalom elnyerése érdekében, melyért a lelkük árával fizetnek. Ők nem tudják magukról, hogy az ördögök megszállták az értelmüket és a lelküket. Erről a fékezhetetlen gyűlöletük tesz tanúságot. Gyermekeim, sokatokban félelem keletkezett a jelentés elfogadása miatt. Talán megfeledkeztetek az Én ígéreteimről, melyet a Szent Korona előtti felajánlások során adtam nektek? Úgy gondoljátok, hogy a hazátokért végzett imaórák, virrasztások, szentmise felajánlások hiábavalóak voltak? Hát nem bíztok Bennem és édesanyámban? A magyar szentek szüntelen azért fohászkodnak a Szentháromság előtt a Mennyben, hogy oltalom alatt álljon a magyar nép, melynek egyetlen királynője az Én szeretett édesanyám. Én ezeket soha nem hagyom figyelmen kívül! Tervem még mindig változatlan a magyarokkal kapcsolatban. Jelenleg több ország tekintete Magyarország felé néz, mert általatok ezek a népek reményt kapnak. Egy olyan kormány kezébe helyeztem édesanyám népének jövőjét, amely az igazság oldalán harcol a nép javára.  Ne féljetek, mert az igazság világossága előbb-utóbb legyőzi a hazugság sötétségét! Az Európai Unió diktatúrája hamarosan elbukik úgy, ahogyan a többi is az elmúlt évszázadok során. A nemzetek népei fogják megbuktatni ezt a diktatúrát, amely az emberek életét tönkre teszi. Én a kereszthalálom és feltámadásom által legyőztem a bűnt és a halált. Atyám igazsága végül legyőzte a hazugság atyját, az őskígyót. Gyermekeim, Viktor fiam nem szégyelli megvallani az Istenbe vetett hitét, ezért Én sem fogom őt megtagadni Atyám előtt, aki a Mennyben van. Fiam a bátor cselekedetéért meg fog kapni Tőlem minden kegyelmet és erőt, hogy szembe tudjon szállni az ellenségeivel. Eljött az ideje annak, hogy Magyarország tanúja legyen azon országok vereségének, akik valaha is megtörték a magyar nép hitét és életét. Ám helyes az a lépés, hogy nem tagadja meg a segítséget azoktól, akik kérik. Ez a cselekedet méltóvá teszi vezetőiteket az ősi királyok példájához. Országotok védelem alatt fog állni, ha kitartóan imádkoztok a hazáért és a magyar egyházért, amelynek fontos támaszt kell nyújtania a magyar nép hitének megerősítésében.”

Mária Magdolna 

Istenfélelem

2018. 09. 15, Szombat

Jézus: „Gyermekeim, amikor az emberben eluralkodik a félelem, akkor hamar rossz útra lép. A hívő katolikusoknak tudnia kell, hogy Ádám és Éva nemcsak az engedetlenség miatt bukott el, hanem a bűnből fakadó szégyen és félelem miatt is. A bűn elkövetése után az őszinte bűnbánat helyett szégyenben érezték magukat. Atyám szeretetből felkereste őket és megkérdezte: Hol vagytok? Erre az első emberpár így válaszolt: Hallottuk lépteidet a kertben, s féltünk, mert meztelen vagyunk, tehát elrejtőztünk (Ter 3, 9-10). Gyermekeim, Atyám a feltett kérdésével lehetőséget adott Ádámnak és Évának, hogy bűnbánatot gyakoroljanak és bocsánatot kérjenek tőle. Ám ők már nem tudtak bízni Atyámban, mert a bűn eltorzította bennük a helyes istenképet. A Sátán tudja, hogy a félelem gyökerei minden emberben ott lapulnak. Bizony mondom nektek, hogy az embert a félelem könnyen a bűnre ösztönzi. Legtöbb hívő gyermekem fél az eljövendő eseményektől, amelyeknek a beteljesedése valóban elkerülhetetlen, mert ami a Szentírásban meg van írva, az előbb-utóbb valósággá válik. Föltettétek-e magatokban a kérdést, hogy a Jelenések könyvében leírt csapások és történések miért teljesednek be pontról pontra? Mindez a bűnök következményéből fakad. A próféták nem a jövőbe tekintenek, mint a jósok, hanem a bűnök következményeiből fakadó eseményeket látják előre. Gyermekeim, csak egy egészséges félelem létezik és ez nem más, mint az istenfélelem. Ez azt jelenti, hogy az ember elismeri, hogy a világmindenség fölött van egy Alkotó, egy Teremtő Isten három személyben és belátja, hogy a bűnökért vezekelni kell. Aki elakarja kerülni a kárhozatot, az törekszik megváltozni és Istennek kedves életet élni. Ez egy helyes önfélelemre épül. Az életformát szabadon ti választjátok meg, ezért a különítélet során nem Én ítéllek el benneteket, hanem ti magatokat. Azt akarom kicsinyeim, hogy jobban bízzatok Bennem és az Én irgalmamban. A tisztítótűzben szenvedő lelkek szüntelen hálásak a kegyelemért, hogy megismerhetik az Én szeretetemet és irgalmamat. Ezek a lelkek tudják, hogy a szenvedéssel járó vezeklés a javukat szolgálja. Ezt a földön élő emberek közül sokan nem értik meg. A szenvedés elviselése és elfogadása (felajánlás) érdemszerző cselekedetnek számít, amellyel saját és mások bűneiért engesztelhettek a földön, így megrövidül a túlvilágon való adósságaitok terhe. A Sátán a bűnt nem adja ingyen. Vannak, akik azt gondolják, hogy elég jó embernek lenni az életben és ezzel mindent elrendeznek. Ezek az emberek föl akarják menteni magukat a bűnök felelőssége alól. A Sátán elhiteti velük, hogy nem lesz semmilyen számonkérés a halál után. Nincs olyan ember, aki az önmagával való szembesülést elkerülhetné. Ha ez lenne, akkor az igazság és így Isten sem létezne. Gyermekeim, mindennap kérjétek a kegyelmet, hogy  helyes istenfélelemben tudjatok élni és ne abban a félelemben, amely a bűnben gyökerezik.”

Mária Magdolna

 

Hivatás a lelkek mentése

2018. 09. 19, Szerda

 

Az Úr egy tiszta folyóhoz vezetett, ahol üdvözült papokat láttam. A papok a folyó partján álltak. Jézus lehajolt a folyó vízéhez és abban a pillanatban a halak sokasága közeledett a parthoz. A papok kezében aranyhálók voltak, amivel jelezték a küldetésük fő célját, melyet a földön beteljesítettek. Az édes Jézus azt mondta:

 

„Apostolaimnak azt mondtam, hogy emberek halászává teszem őket. Ezt a küldetést nemcsak a püspökökre és a papokra bíztam, hanem mindazokra is, akik Engem követnek. A lelkek megmentése része a megváltás művének. Azt akarom, hogy minden gyermekem tekintse hivatásnak a lelkekért való küzdelmet. Ezt a feladatot nemcsak imával és böjttel lehet véghez vinni, hanem személyes példával is. Sokan megfeledkeznek arról, hogy a hit cselekedetek nélkül halott. Tehát a szeretetgyakorlásához szükségesek a cselekedetek. Gyermekeim, nektek az egész életetekkel az evangéliumot kellene mások felé sugároznotok. Kevesen olvassátok a Szentírást, amelynek szavait a szívetekbe kellene zárnotok! Csak úgy válhattok valódi segítőtársaimmá, ha törekedtek az Én szememmel látni, hallani és cselekedni. Sose gondoljátok azt magatokról, hogy kevesbé vagytok bűnösek másoknál. Csak az tud igazán szeretni, akinek tiszta önismerete van, ami az alázat táptalaja. Törekedjetek úgy menteni a lelkeket, hogy arról másnak ne legyen tudomása. Az érdemszerzés nem dicsekvés tárgya.”

Mária Magdolna

 

Gyógyulás

2018. 09. 22, Szombat

 

Jézus: „Gyermekeim, sokan nem veszik észre, hogy a Sátán milyen ravasz módon elrejtőzik a különböző karizmák gyakorlása mögé. A karizmákat a különböző gyülekezetek is komolyan gyakorolják, melyek Egyházamtól elszakadtak és tévtanításokat hirdetnek. Apostolaim nem ezekre az ajándékokra tették a hangsúlyt, hanem a szeretetre, mely mögött Én állok. Nagyon kevés az a választottam, aki egy gyógyítás vagy szabadítás során meg tud maradni az alázatban. Legtöbben hamar elbízzák magukat, és így tévedésekbe esnek, amiket fel sem ismernek. Akik önmaguknak tulajdonítják a gyógyításokat, azok könnyedén a gőg bűnébe esnek. Szent Pál felismerte, hogy az Én erőm leginkább a szeretetben mutatkozik meg. A szeretet nem kérkedik a különböző adományokkal és nem vágyik arra, amelyre nem méltó. Amikor betegeket gyógyítottam, akkor Atyám kegyelme által megszüntek a betegségek. Akik valóban hittek Bennem, azoknál a betegség (meggyógyított) már soha többé nem mutatkozott meg. Én nemcsak a testet akartam gyógyítani, hanem elsősorban a lelket. A betegségek nagy része a bűnökből fakadnak, melyek a lelkek mélyén gyökereznek. A Sátán szeret látványosan csodát színlelni, amivel álnok módon megtéveszti az embereket. Gyermekeim, Atyám végtelenül egyszerű, aki a csodákat rejtett módon viszi véghez. Ha valódi gyógyulás történik egy beteg esetében, akkor nem mutatkoznak  rövid időn belül újabb betegségek. A tünetek gyarapodása mutatja, hogy a gyógyulás megtévesztő volt. Ne feledjétek, hogy az orvosok is eszközök az Én kezemben! Először mindig őket keressétek fel, hiszen a tehetséget Tőlem kapták ajándékba. Vannak, akik elakarják kerülni az orvosokat és ezért más megoldáshoz akarnak folyamodni. A Sátán ezeket az embereket könnyen csapdába csallja, mert nem bíznak Bennem. Bizony mondom nektek, hogy az igazi gyógyulások és szabadulások a szentségek ereje által következnek be, amelyekhez szükséges a hit és az őszinte bűnbánat. Gyermekeim, mindig imádkozzatok az orvosaitokért, akik megvizsgálnak titeket vagy műtenek benneteket. Az ima csodákra képes. Sok beteg azért csalódik az orvosokban, mert nem imádkoznak az orvosokért. Az orvosok között sokan nem hisznek Bennem, így a betegekben nem Engem látnak, hanem az embert. Vannak hívő gyermekeim, akik még betegségük alatt is evangelizálnak. Az orvosok is ugyanúgy szomjazzák az igazságot, mint mások. Soha nem tudhatjátok, hogy rajtatok keresztül kegyelmemmel kiket akarok megérinteni. Aki menekülni akar a szenvedés elől a könnyű megoldások lehetőségén keresztül, azok önmaguk elől menekülnek.”

Mária Magdolna
 

Ellenségszeretet

2018. 09. 26, Szerda

 

Láttam, hogy Jézus mennyit szenved a kereszten azokért az emberekért, akik haragban élnek és bosszút forralnak ellenségeik ellen. Az Úr legnagyobb fájdalma, hogy még a katolikusok között is sokan így viselkednek.

 

Jézus: „Gyermekeim, akik engednek a haragnak és a bosszúnak, azok egyenesen a kárhozat felé haladnak. Ezek az érzelmek kiölik az ember szívéből a valódi szeretetetet. Vannak katolikusok, akik azt mondják mások felé, hogy megbocsátottak lelki testvéreiknek, de a szívük mélyén arra törekednek, hogy ártsanak nekik. Ezzel a viselkedéssel a farizeusok képmutató magatartását követik. Akik ellenséget látnak a másik ember személyében, azok nem értették meg szeretetem lényegét. A megbocsátáshoz nem elegendőek a szavak. Cselekedetek kellenek! Aki azt várja, hogy a másik oda lépjen elé és bocsánatot kérjen ahelyett, hogy maga is élhetne a lehetőséggel, az ilyen lélekben nagy a gőg és a büszkeség. Aki valóban szeret, az nem fél kezdeményezni. A tökéletes kiengesztelődés egyedül az Én kegyelmem által lehetséges. Gyermekeim, ha valaki ellenetek cselekszik, akkor ti mindig a szeretet erejével védekezzetek. Hozzátok Elém gondjaitokat, Nekem bátran panaszkodhattok, hiszen Én örömmel meghallgatlak titeket! Számos templom ajtaja nyitva áll, ahol Én jelen vagyok az Eucharisztiában. Hiányolom a látogatásaitokat! Soha ne sajnáljátok Rám fordítani az időtöket! Aki Velem van, annak az idejét meghosszabítom. Kérjétek Tőlem a kegyelmet, hogy minden órátokon és perceteken áldás legyen. Az áldott időn keresztül másként szemlélhetitek a napjaitokat. Gyermekeim, a Sátán számára gyűlöletes, hogy Atyám általam kiengesztelte önmagával a világot, ezért szüntelen azon munkálkodik, hogy az emberek közötti kiengesztelődést ellehetetlenítse vagy nevetség tárgyává tegye. Ő a megtévesztés nagy mestere, aki a leggyengébbeket tudja fölhasználni célja megvalósítására. Aki a hitben erősnek gondolja magát, az a leggyengébb mind közül. A hitetek ajándékát sose használjátok fel önmagatok felmagasztalására, mert akkor hamar elbuktok. Gyermekeim, mindig tartsátok szem előtt az irgalmamat, melyet ellenségeim számára is kinyilvánítottam. A szeretet legmagasabb foka az ellenségszeretet és a másik ember életének a megmentése. Az ellenségszeretet a legnagyobb kihívás egy keresztény ember számára. Az Én szememben már az is hatalmas lépés a ti részetekről, ha nem ártotok ellenségeiteknek szavaitokkal és cselekedeitekkel. Inkább legyetek csendben és bízzatok az ima erejében.”

Mária Magdolna

 

A Szűzanya véres könnyei

2018. 10. 05, Péntek

Álmomban láttam egy Szűzanya szobrot, ami megelevenedett és életnagyságú lett. Rajtam kívül még számtalan ember volt jelen, és közöttük sok fiatal volt. A Szűzanya szomorú véres könnyeket hullatott. A szeme alatti résznél rengeteg vércsepp gyűlt össze vérrögként. Még sosem láttam így sírni édesanyánkat. A tekintetéből szeretet áradt, de ugyanakkor fájdalom is. Ami feltűnt nekem, hogy a Szűzanya háromszor nézett az ég felé és háromszor az emberek felé.

 

Szűzanya: „Véres könnyeket hullatok szüntelen a bűnösökért. Fiam minden szenvedését átérzem, aki szenved a bűnök miatt. Háromszor tekintettem az ég felé, hogy felhívjam a figyelmeteket a Szentháromságra. Szomorúan nézem, hogy az emberek nem akarnak figyelni az Isten által küldött jelekre. Ha az emberek nem térnek meg és nem tartanak bűnbánatot, akkor nem fogják tudni elkerülni Isten szent haragját.”

Mária Magdolna

 

Az ember terhe

2018. 10.14, Vasárnap

Az Úr egy pusztába vezetett engem, ahol emberek sokasága haladt két irányba. Az egyik oldalt olyan emberek haladtak keskeny úton, akik vállukon hordozták saját keresztjüket és így követték Krisztus útját. Ők kevesen voltak, de biztos cél felé mentek. Arcukon remény volt, és érezhető volt, hogy Isten, szeretetével erőt ad nekik. Ezeknek az embereknek a szíve egyedül Istenhez ragaszkodott és nem a földi dolgokhoz. Jézus megáldotta ezeket az embereket, és közben azt mondta felém: „Nézd őket! Látod, hogy milyen könnyedén haladnak az úton?A szívük szabad.”

 

A másik oldalt olyan emberek haladtak a széles úton, akiknek a vállán hatalmas zsákokat láttam, ami tele volt földi dolgokkal (pl. tárgyak, vagyon stb.). Ők nehezen tudtak haladni a nagy súly miatt. Többségük gazdag emberekből állt. A szívük ragaszkodott erősen a zsák minden tartalmához. Az én Megváltóm nagy szeretetében eléjük állt és azt mondta feléjük:

 

„Gyermekeim, Én vagyok az út, az igazság és az élet. Aki Engem követ, az kiszabadul a bűn rabságából. Engedjétek meg szíveteknek, hogy  Azt (itt Istenről van szó) szolgálja, akiért teremtetett.”

 

Az emberek arcán aggodalmat, meglepődést láttam és hallottam, ahogy lázadásuk közepette így szóltak: „Dobjuk el magunktól mindazt, amiért egész életünkben megdolgoztunk? Munkánk gyümölcse képezi minden vagyonunkat. Mi nem tudunk lemondani semmiről, hiszen kiérdemeltük.”

 

Jézus arca elszomorodott, mert látta ezeknek az embereknek a nyomorúságát. Lelkük nem volt szabad,  mert múlandó dolgokhoz ragaszkodtak és nem törekedtek arra, hogy a Mennyben gyűjtsenek kincseket. Láttam, hogy a sokaság között ennek ellenére néhányan felismerték az Úr beszédét és szabadulásra vágytak. Őket az Üdvözítő magához ölelte és megmutatta nekik az üdvösséghez vezető utat.

 

Jézus: „Ma sok ember szíve üres, mert nem adnak helyet Isten számára. Az ürességet múlandó földi dolgokkal akarják pótolni. Ám a vagyon, a siker és a hatalom olthatatlan szomjúságot okoz az ember szívében. Ez nehéz terhet jelent a szívnek. A gazdag ifjú nem tudott lemondani a vagyonáról, mert félt attól, hogy mi lesz vele, ha vagyon nélkül marad. Ő a saját érdekeit helyezte középpontba és nem Isten akaratát. Szívem azóta is fáj a gazdag emberekért, mert ők nem Bennem bíznak, hanem a vagyonukban. A Sátán legnagyobb kísértése most a jólét, a kényelmes élet jó oldalának a hangsúlyozása. Ebben az állapotban a lelkek könnyedén lanyhákká válnak vagy hitehagyottá. Gyermekeim, sose felejtsétek el, hogy Isten mindenkiről gondoskodik. Ne akarjatok úgy berendezkedni ebbe a világba, mintha mindent magatokkal vihetnétek a túlvilágra! Az ítélet során csakis a tetteitek fognak számítani. Legyetek lélekben szegények és elégedjetek meg az egyszerű életformával! Az egyszerűség segít abban, hogy egyedül csak Istenben keressétek minden örömötöket.”

Mária Magdolna

 

Normafa szabadtéri oltár

2018. 10. 16, Kedd

Imádság közben a Szűzanya lélekben elvitt a Normafához, ahol előre láttam a szabadtéri oltár építését. Láttam édesanyám szomorúságát, aki azt mondta:

 

„A szabadtéri oltár nem fogja helyettesíteni az engesztelő templommal kapcsolatos kérésemet. Ha ez az oltár felépül, akkor még több időt fogtok elveszíteni a templom megépítéséig. A Sátán tudja, hogy kevés ideje van hátra. Ő ellenfelének tekint engem, mert tudja, hogy sok lelket vezetek Isten felé. Én, mint a Világ Győzelmes Királynője akkor fogom eltaposni a kígyó fejét, ha minden magyar ember elfogad engem és kész engesztelni a bűnösökért, akik Istent szüntelen megbántják. Magyarország most védelem alatt áll, mert ennek az országnak kell irányt mutatnia a bajba jutott Európának. Ám ez nem jelenti azt, hogy a hazátokat érintő külső fenyegetések bármikor megszűnnének. Imádkozzatok és tartsatok bűnbánatot, mert Isten különösen meghallgatja az alázatos és bűnbánattal teli szíveket! Sose feledjétek el, hogy az alázatos lélek bármit kiesdhet Istentől.”

Mária Magdolna
 

A bűn sötétségbe borítja a Földet

2018. 10. 21, Vasárnap

Az Úr megmutatta a Föld állapotát. Láttam, hogy a kontinensek lassan átalakulnak a természeti katasztrófák miatt. A Földet kívülről a bűn sötét felhői vették körül. A sötétségben azonban feltűnt nekem néhány fény, amely reményt adott. Jézus azt mondta:

 

„A fények az Én eucharisztikus jelenlétemre utalnak. Ahol megszüntetik jelenlétemet, ott a remény is lassan megszűnik. Gyermekeim, az Én örökkévaló áldozatom tartja fenn a világot, ezért mindennél többre becsüljétek a szentmise értékét. A Sátán elérte, hogy evilág fejedelme lehessen. Ám tudja, hogy ereje sosem lehet teljes, mert Én, a Legfőbb Jó az útjában állok. Most minden úgy látszik, hogy a bűn természetes dolog. Az ördög elhitteti az emberekkel, hogy ez az állapot jó. Az emberiség rosszabb állapotba került, mint valaha az eddigi történelem során. Az Én híveim nagy próbatétel alatt állnak. Bizony mondom nektek, már sokan elbuktak, még választottaim közül is alig maradtak hűek hozzám. Kevesen fognak mindvégig kitartani Mellettem. Az események hozzájárulnak ahhoz, hogy a szétválasztódás beteljesedjen. Édesanyám felhívta figyelmeteket a XX. század megjövendölt eseményeire, amik folyamatosan bekövetkeznek, hiszen az ő szavai igazak. Mivel az emberiség nem akar változni, így engedem, hogy a bűnök következményei megvalósuljanak. Aki követni akar Engem, az mindennap tartson maga elé egy lelkitükröt. Csak úgy maradhattok meg Én Bennem, ha beismeritek minden gyengeségeteket és felismeritek azt, hogy Nélkülem elvesznétek. Elsősorban nektek van szükségetek Rám, hiszen a teremtményeim vagytok.  Gyermekeim, a világ legnagyobb harca a szellemi harc, ami a fizikai harc fölött áll. Az imádságban és a böjtben keressétek mindig a megoldást.”

Mária Magdolna

 

Királynőnk a Mennyből vezet minket

2018. 10. 25, Csütörtök

Édesanyám megjelent előttem és így szólt: „Amikor hazátokért imádkoztok, akkor lélekben gyertyával a kezetekben ott álltok a katonák és rendőrök mellett, akik őrzik a határotokat és védelmezik. Ők az imáitok által külön erőt kapnak a kitartó küzdelemhez. Őseitek a különböző harcok során külön felhívták a nép figyelmét az imádságra, hiszen tudták, hogy az Istenhez való imádság megsegíti őket. Sok ígéretet kaptatok hazátok védelmével kapcsolatban, amik be is teljesednek a szemetek láttára. Ám az imádságban sose lankadjatok el, mert az ima sokszor a biztonságotokat nyújthatja. Gyermekeim, most fogtok igazán szembesülni azzal, amit a Szentírás mond: A sárkány haragra lobbant az asszony ellen, és harcba szállt többi gyermekével, aki megtartja Isten parancsait és kitart Jézus tanúsága mellett (Jel 12, 17). Akik követnek engem, azoknak velem együtt harcolniuk kell a sárkány ellen. Ez legfőképpen szellemi harc, amely a lelkekért folyik. Gyermekeim, Fiam az Egyház édesanyjává tett engem és így az egész emberiség édesanyjává váltam. A kígyó el akarja nyelni az egyházat, de tönkre nem fogja tudni tenni, hiszen Fiam biztos alapokra helyezte. Ne féljetek, mert Isten nem fogja hagyni, hogy minden elvesszen! Gyermekeim, kapaszkodjatok a rózsafüzér imádságába, mert ez a legnagyobb fegyver a bukott angyalok ellen, akik az erejétől megbénulnak. A magyar nép nem vész el, mert királynőtök a Mennyből vezet titeket.”

 

A nagy Magyarország fölött láttam Krisztust a kereszten függni. A kereszt fekvő helyzetben volt hazánk fölött. Jézus sebeiből folyt a vér, mely a hazánkra hullott. A Szent Vér hazánk tisztulására vált folyamatosan. Láttam, hogy e kegyelem elősegíti a Magyarországhoz tartozó országok egységét, melyeket a Trianon során hazánktól elválasztottak.  Azt is láttam, hogy csak azok az országok fognak nagy védelemben részesülni, akik Istent elfogadják. Hallottam, hogy az Úr ezt mondta: „Magyarországot vissza fogom állítani az eredeti állapotába, ahol a  magyarok között nem lesznek többé határok. Hogy mikor és milyen módon fog ez történni, azt nem árulom el. Ezt a titkot fenntartom magamnak.”

 

Szeretetláng rózsafüzér

 

Szűzanya: „Ez a rózsafüzér nagy kegyelmet jelent a magyaroknak és általa a világnak, mert ez az ima elősegíti Szeplőtelen Szívem diadalát. Amikor a szeretetláng rózsafüzért imádkozzátok, akkor a Sátán ideje lerövidül, mert közeleg az ő eltiprása.”

Mária Magdolna

Az üldöztetés sokak számára nem egyértelmű

2018. 11. 02, Péntek

A Szűzanya, mint a Világ Győzelmes Királynője megmutatta hazánk határainak védelmét. Láttam, hogy a katonák és rendőrök mellett angyalok álltak, akik szellemi harcot vívtak a bukott angyalokkal szemben. A menekültek többsége mögött egy-egy démon állt, akik arra buzdították őket, hogy rombolják le Mária országát. Itt elsősorban azokról az iszlám hívőkről volt szó, akik kimondottan üldözik a keresztényeket. A Szűzanya szomorúan tekintett rájuk, majd azt mondta:

„Fiam az egész emberiség édesanyjává tett engem. A szeretet az egyetlen út, amely a Szentháromsághoz vezet titeket. A gyűlölet gátolja a szeretet kibontakozását. Az iszlám vallás eszköz a hatalmas emberek kezében, akik el akarják törölni a kereszténységet. Fiam vallása az egyetlen olyan vallás, amely nem hirdeti mindazt, ami az ember természetére romboló hatással van. Az erőszak mindig rossz következményekkel jár. Gyermekeim, a világ támogatja a bűnt ahelyett, hogy figyelmeztetné az embereket cselekedeteik súlyára. Én, mint a világ édesanyja féltő szeretettel gondolok minden gyermekemre. A jó képes meggátolni a rossz útját. Egyedül Isten a Legfőbb Jó, akitől minden ember szüntelen erőt meríthet. Gyermekeim, Mennyei Atyátok lehetőséget adott hazátoknak, hogy újra föl ébredjen és fölismerje a hit ajándékát. Ha ti nem álltok ki a kereszténység mellett lengyel gyermekeimmel együtt, akkor Európa elsüllyed a bűn tengerében. Európa országait nagy veszély fenyegeti és nemsokára elkezdődik a nyílt keresztényüldözés. Ez az esemény már folyamatban van, de sokak számára még mindig nem egyértelmű. A hitehagyás elérte Európát és a világ minden nemzetét. Kevesen vannak, akik még hisznek Fiamban. A Sátán a leghűségesebbekre fogja mérni az utolsó csapását, mert ők akadályozzák a tervét. A vértanúk halála és az Istenhez hűséges lelkek áldozataik által képesek megállítani az ő gonoszságát. Imádkozzatok, mert az ima képes kihatni az események folyamatára!”


Mária Magdolna

 

Különleges kegyelem a tisztánlátás

2018. 11. 04, Vasárnap

Az Úr megmutatta a Mennyben, hogy az üdvözült lelkek milyen tisztán látnak. Láttam, hogy a szívük sugárzott a szeretettől és a tisztaságtól. A szívükben ezt a feliratot olvastam: „Az elfogadott szenvedés szüntelen tisztítja az ember látását.” Ezek a lelkek még az életük során komolyan vették Isten törvényeit és szentségeit.

Jézus azt mondta: „Gyermekem, nem elég ismerni a Szentírást és a hagyományt. Ezek fölött szükséges állandóan elmélkedni, hogy a szívetekkel megérthessétek a Szentháromság üzenetét. A szentek vágyakoztak arra, hogy megértsék misztériumom titkait. Csakis az Én kegyelmem által kerülhettek közelebb a titkok megértéséhez. Ahhoz, hogy valaki ezeket a titkokat megismerje, annak a személynek teljes szívét és értelmét Nekem kell ajándékoznia. Gyermekem, sokan akarnak tisztán látni, mégis kevesen kapják meg e különleges kegyelmet. Erre a kegyelemre most égetően szüksége lenne minden gyermekemnek. A tisztánlátás közel áll a bölcsesség erényéhez. A bölcs ember mindig tanul a saját és mások hibájából. Nagy alázat és szeretet kell ahhoz, hogy valaki részesüljön e kegyelemben. Bizony mondom minden gyermekemnek, hogy aki ragaszkodik a saját elképzeléseihez és nem képes lemondani róla, az ne várja azt, hogy megkapja ezt a kegyelmet.”

Mária Magdolna

 

Az Úr legnagyobb fájdalma a közömbösség

2018. 11. 08, Csütörtök

Az Úr megmutatta, hogy milyen sok templom ajtaja be van zárva az éjszaka folyamán, de legtöbbször még napközben is. Láttam az Ő fájdalmát az emberek közömbössége iránt. Az angyalok szüntelen ott virrasztottak a tabernákulum előtt. Hallottam, ahogyan Jézus szomorú hangon így szól:

„Gyermekeim, szívem fáj a közömbös lelkek miatt. Ahogyan az emberek bezárják a szívüket Előttem, úgy zárulnak a templomok ajtói is. Apostolaimtól azt kértem, hogy éberen imádkozzanak. Ez a kérésem minden gyermekem felé is. Az emberiség sötétségben él és a gonosz szorgalmasan munkálkodik Isten ellen. Ha tudnátok, hogy mit jelent számotokra az Eucharisztia, akkor nem lennének üresek a templomok. Én vagyok az élet forrása, a világ világossága. Ahogyan a Nap fénye bevilágítja a Földet, úgy világítom meg Én is a ti lelketeket, amennyiben Felém fordultok és Szent Testemet tiszta lélekkel magatokhoz veszitek. Akik meghaltak, azok látják odaát, hogy mennyi kegyelmet elveszítettek mulasztásaik miatt. A tisztítóhelyen szenvedő lelkek szüntelen kérik tőletek az imát és a szentmise felajánlást, mert ezeknek hatalmas értéke van. Az értük felajánlott szentmise által hamarabb kiszabadulhatnak. Ám nem feledkezem meg azokról a templomokról, ahol örökimádás zajlik. A Mennyországban szüntelen az imádás. Ha nem sajátítjátok el a Földön az imádás gyakorlatát, akkor sok mindent pótolnotok kell odaát. A ti javatokat szolgálja mindig az Eucharisztia méltó hódolatának a gyakorlata. Engeszteljetek azokért a közömbös lelkekért, akik nem akarnak élni a kegyelmek lehetőségével. Gyermekeim, bátran buzdítsátok a papokat a szentségimádásra és kérjétek őket arra, hogy veletek együtt imádjanak Engem, a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Felszentelt szolgáim közül sokan nem tudják, hogy mekkora ereje van annak, ha ők bekapcsolódnak a rózsafüzér mondásába, a szentségimádásba és egyéb közösségi tevékenységekbe. A Sátán olyan, mint egy ragadozó állat. Ha azt látja, hogy a közösségnek nincsen pásztora, akkor a nyájat könnyedén szétbomlasztja. A pásztor jelenléte erősíti a közösséget. Nagyon ritka az a közösség, amely pásztor nélkül megmarad és hűségesen kitart az imádságban.”

Mária Magdolna

 

Jézus kardja

2018. 11. 14, Szerda

Jézus: „Gyermekeim, az emberiség már túl van a zűrzavar közepén. A zűrzavarhoz nemcsak a természeti katasztrófák tartoznak, hanem az emberek hitetlensége, tudatlansága is. Az ördög homályba borítja az emberek értelmét, hogy nehogy fölismerjék a saját lelki állapotukat és az idők jeleit. Az emberiség hatalmas megtévesztés alatt áll. A hazugságok áradata tartják fenn a félrevezetést. Még választottaim, prófétáim is ki vannak téve e próbatételnek. Gyermekeim, ha nem rövidíteném meg az időt, amely az emberiség életének legsúlyosabb századát jelenti, akkor senki sem maradna életben. Választottaim száma egyre csökken a világban, mert a bűn őket is rossz útra vezeti. Bizonyára föl teszitek magatokban a kérdést, hogy lesz-e egyáltalán néhány ember, aki ennek ellenére hű marad Hozzám? Akik a legkisebbek közületek, azok nem fognak elhagyni Engem. Ők az imádság, böjt és szentségek mellett nagy alázatra törekszenek. Ezek az emberek bűnbánatukban nap mint nap siratják a bűneiket és hálát adnak a szenvedésért, mert tudják, hogy Én formálom őket általa. Ők egyedül az Én társaságomat keresik, hiszen örömüket Bennem lelik. Minél rejtettebb életet él valaki, annál inkább Nekem tudja szentelni magát. Azok járnak jó úton, ahol sok a szenvedés és megpróbáltatás. Ahol ezek nincsenek jelen, ott nagy baj van. A békés körülmények és a gondtalan élet nem feltétlen jelentik azt, hogy ezek a lelkek egyenesen haladnak az üdvösség felé. Én nem békét hoztam nektek, hanem kardot. A folyamatos harcban szükségetek van egy kardra, hiszen kard nélkül elvesztek. A kard az Én igéimet jelenti. A harc csak a halál pillanatában fog lezárulni. Aki Engem követ, annak vállalnia kell minden harcot, hiszen az üdvösség koronáját győzelem nélkül senki nem nyerheti el.”

Mária Magdolna

 

Az Antikrisztus

2019. 09. 01, Vasárnap

Láttam az iszlám vallást, amely szüntelen gyarapodik mind a mai napig új tagokkal. Európa ismét ki van téve annak a veszélynek, hogy idegen népek elfoglalhatják az országokat, városokat. Ez annak a következménye, hogy az emberek Isten nélkül akarnak élni, mert jól érzik magukat a bűnben. Láttam az Antikrisztus személyét, aki már bejárta Európa legtöbb országát, ahol a vezetőkkel folyamatosan egyezkedett. Azok, akik nem hajlandóak az ő terveit támogatni, azokat leváltják és tönkreteszik az ő életüket. Láttam, hogy az Antikrisztus számára az iszlám olyan, mint egy földi sereg, amellyel fel veheti a harcot az összes vallással szemben. Ő támogatja szervezetével a menekültek beáramlását Európa országaiba. De az Antikrisztus ennél is többet akar. Célja, hogy a három legfőbb vallást egyesítse: a zsidóságot, a keresztényeket és az iszlámot. A többi vallás ezek köré fog épülni. Láttam, hogy az új világvallást a vallások közötti párbeszéd készíti elő. Az Antikrisztus az összes vallást uralni akarja. Terve, hogy a vallásokat egységre vezesse. De ez az egység csak zavart, megosztást fog okozni, hiszen egyik sem fér meg a másik mellett. Ez az egység csak látszólag fog annak tűnni, de belülről mindenhol ellenségeskedés lesz. A Sátán így fogja kigúnyolni az Egyházat, melyet Jézus Krisztus alapított a Földön. Láttam, hogy az új világvallás egyetemes lesz egy bizonyos ideig. Isten azonban nem engedi, hogy minden elvesszen. A maradék egyházat a Szentlélek fogja vezetni. Nagy lesz a sötétség, de Istennek a fénye sosem fog kialudni.

Jézus: „Az Antikrisztus már uralja a világot. Uralma akkor teljesedik ki, ha a vallások is az ő szolgálatába állnak. A világ politikusai, királyai hódolattal vannak iránta. Ők már elköteleződtek felé. A vallások vezetői is felajánlották szolgálataikat neki. Mit gondoltok, miért hajlamosak a más vallások vezetői a párbeszédre? Maguk is tudják, hogy mi a párbeszéd célja. A Sátán tudja, hogyha a katolikus Egyház két oszlopát megsemmisíti, akkor övé a hajó. Az egyik oszlopon az Eucharisztia áll, a másikon pedig Édesanyám. A tisztelet irántunk dühíti az egész alvilágot. Tehát a cél e tisztelet megszüntetése. A hajó ezek nélkül elsüllyed. Az Antikrisztus fogát csikorgatva várja nyilvános fellépésének a napját. Jelenleg Atyám keze tartja vissza, hogy ez idő előtt bekövetkezzen. A bűn embere lesz ő, aki ismeri a csábítás minden titkát. Imádkozzatok, hogy az Antikrisztus uralma megrövidüljön a Földön! Ezt az eseményt elkerülni nem tudjátok, mert az Írásoknak be kell teljesedniük. Ám az idejét megrövidíthetitek kitartó imádságaitokkal.”


Mária Magdolna


 

Szűz Mária keze

2019. 09. 05, Csütörtök

Álmomban megjelent nekem Marcell atya, aki a kaposfüredi Mária Házat építette. Egy egyszerű sátorba vezetett engem, ahol Szűz Mária jelenéseiről és az iránta való tiszteletről beszélt nekem. Nagyon megérintettek a szavai különösen, amit a végén mondott:

„Aki Szűz Mária kezét fogja az el nem vész, hanem megmenekül. Aki az ő kezét megérinti, az meggyógyul testileg és lelkileg.”

 

Ekkor a Szűzanya váratlanul megmutatkozott előttem és én a jobb kezét megfogtam. Mennyei Édesanyám kedvesen mosolygott rám és megáldott engem. A szívem mélyén úgy gondolom, hogy ebben a kegyelemben részesülhetnek mindazok is, akik nagyon szeretik a Szűzanyát.

Mária Magdolna


 

Máriapócs

2019. 09. 08, Vasárnap

Máriapócsi kegyhely

Szűz Mária könnyező ikonja előtt hevesen dobogott a szívem. Éreztem Édesanyám különleges jelenlétét és szeretetét. Hallottam a Szűzanyát, amint így szólt:

„Itt ezen a helyen minden ember megkapja a kegyelmet, hogy szívét megnyissa előttem. Az én édesanyai szívem egy Fiam Szentséges Szívével. Aki hozzám jön, az megtapasztalja a Két Szent Szív szeretetét. Karjaimban tartom a képen a kisded Jézust, aki szüntelen önmagához hív benneteket a mai napig. Én a tekinteteket felé irányítom, mert Ő a ti üdvösségetek forrása.”

Láttam a Szűzanyát ünnepélyes ruhában. Lábai előtt számtalan kincsesláda volt tele égi kegyelmekkel. Az angyalok kinyitották a ládákat és szétosztották a benne rejlő kincseket a zarándokok között. Mindenki annyi kegyelmet kapott, amennyit be tudott fogadni. Ezek a kegyelmek megtartó erőt jelentenek az életszentséghez vezető úton. A görög katolikus hívek és papok különösen nagy hangsúlyt helyeznek a dicsőítésre, Isten irgalmának kérésére és a szentelményekre. Láttam, hogy ettől menekültek a démonok, mert elviselhetetlen számukra a sok ének, amely kétszeres imaként szállt fel az égbe. Láttam, hogy a szentelményeknek nagy tisztító és szabadító ereje van. Az ördögök kénytelenek voltak a szentelvíz, tömjén hatására elengedni azokat a lelkeket, akiket magukhoz láncoltak. Mindenki más-más módon részesült a kegyelemben. A szív nyitottságától függött, hogy a kegyelem és a szabadulás hogyan járta át az emberek testét és lelkét.

Mária Magdolna


 

A Menny muzsikája

2019. 09. 13, Péntek

Láttam az angyali karokat a Mennyben, mint kórust, amely szüntelen zengi a Szentháromság dicsőségét. Láttam, hogy az ő szózataik nemcsak az égben hallhatóak, hanem az alvilágban és a Földön is. A világban csak keveseknek adatik meg, hogy a Menny muzsikáját, szent zenéjét apró részletében meghallják. Láttam Szent Ferencet, aki a szeráf angyalok közelében állt. Szent Ferenc a Naphimnuszt énekelte természetfeletti módon. Himnuszával Istent dicsőítette és az Ő teremtését. Láttam, hogy Szent Ferenc mellett több olyan lélek is állt, akik a szent zenével foglalkoztak az életük során. Ezek az emberek Istentől kapták a tehetségüket. Ők alázatos lélekkel tudomásul vették, hogy minden talentumukat Istennek köszönhették. Így alkotásaikkal maradandó gyümölcsöket hagytak az emberek számára. Ez Isten ajándéka azok számára, akik Őt szolgálják és nem a saját dicsőségüket keresik, hanem az Isten dicsőségét.

Láttam, hogy a Menny kapui bezárultak azok előtt, akik a saját dicsőségüket keresték a Földön.Ők a tehetségüket a maguk érdemének tekintették. Zenéjükkel az embereket rossz irányba vezették. Példátlan, erkölcstelen életükkel bálványok voltak az emberek szemeiben. Haláluk után fényre derült minden róluk. Ez Isten igazságossága azokkal szemben, akik tömegeket vonzanak a pokol felé, egyenesen a Sátán karjaiba.

Mária Magdolna


 

A gazdagréti Szent Angyalok temploma

2019. 09. 16, Hétfő

Őrangyalom elvezetett a gazdagréti Szent Angyalok templomába. Láttam, hogy milyen nagy kegyelmet jelentett, hogy ezt a templomot az angyaloknak szentelték. Itt az angyalok különleges módon vannak jelen.Az angyalok kilenc kara betöltötte az egész templomot. A tabernákulum és az oltár körül hatalmas hódolattal, szeretettel szolgálnak e teremtmények. Ez a templom egy domboldalon helyezkedik el, ami egy jel arra, hogy közel van az éghez. Láttam, hogy az égből egy szivárványhíd ereszkedett le a templomhoz, amely összekötötte az eget és a földet. Nagy kegyelmi kiáradások fognak folyamatosan áradni ezen a helyen. A legnagyobb kegyelem mindig a templom búcsúján fog kiáradni, amikor is arra emlékeznek, hogy ezt a templomot az angyaloknak szentelték.

Őrangyalom így szólt: „A végső időkben az Istenhez hű angyaloknak és embereknek különösen együtt kell működniük. A bűn tengere mindent eláraszt, ám a kegyelem nem szűnik meg. A bukott angyalok nagy szorgalommal rombolnak le mindent, ami jó. Senki sem kerülheti el a harcot, amely jelen világotokban egyre csak fokozódik. A földön zajló háborúk semmik a szellemi háborúhoz képest, amely a lelkekért vívott csatáról szól. Ezt a háborút egyedül elbukjátok. Csak azok győzhetnek, akik Istenbe és az Ő angyalaiba, szentjeibe kapaszkodnak.”

Mária MagdolnaSzent Korona látogatás

2019. 09. 27, Péntek

Korábban az égiek azt kérték tőlünk, hogy a Szent Koronához a Szűzanya főünnepein menjünk el. Felmerült a kérdés, hogy az angyalok és Európa védőszentjeinek ünnepein is el lehet-e menni imádkozni, zarándokolni a Szent Korona elé Magyarországért. Az Úr ezt a választ adta:

„Édesanyám örömmel fogadja, ha a védőszentek és angyalok ünnepein is imádkoztok a Szent Korona előtt. Ne feledjétek, hogy édesanyám szorosan együttműködik az angyalok és a szentek közösségével!”

Mária Magdolna

A szentgyónás megtöri az ember gőgjét

2019. 10. 01, Kedd

Láttam, hogy a szentgyónás során a lélek nemcsak hófehér ruhát kap, hanem az alázatban is növekszik fokozatosan. Ilyenkor az ördög elbukik és meggyengül az ereje a lélekkel szemben, aki a szentség kegyelme által a kísértéseknekjobban ellen tud állni. De ehhez rendszeres gyónás szükséges, ahol a lélek folyamatosan tisztul a bűnbánatban és Jézus Szent Vérében.

Jézus: „Gyermekeim, a szentgyónás kegyelme megtöri a gőg bűnét és erősíti az alázat erényét. Csak az nyerheti el az Én irgalmamat, aki mélyen meg tud Előttem alázkodni. Gyermekeim, alázat, alázat és alázat. Az alázat erénye nélkül nem tud a lélek felemelkedni Hozzám, mint Teremtőjéhez. Az ördög számára elviselhetetlen kínt jelent az alázatos lélek jelenléte. A Mennyben Utánam a legalázatosabb lélek az Én szeretett édesanyám. Ma a gőg uralkodik mindenhol. Ám ahol alázat van, ott megnyilvánul Isten dicsősége is. Mindennap kérjétek Tőlem a kegyelmet, hogy az alázatban növekedni tudjatok. Én meg fogom hallgatni a kéréseteket. Ám az erényekben a próbatételeken keresztül tudtok megedződni.”

Mária MagdolnaAz örökimádás kegyelme

2019. 10. 04, Péntek

A csendes szentségimádás során hallottam, hogy az Úr így szólt:

„Beszéljetek Hozzám. Mondjátok el Nekem terheteket, kéréseteket. Nyissátok meg szíveteket Előttem, és akkor kegyelmem át fogja járni testeteket és lelketeket. Ne csak a kötött imákra törekedjetek, hanem a szóbeli imákra is! A szentségimádás a legméltóbb alkalom a Teremtő és teremtménye közötti párbeszédre. Én mindent hallok és látok. Nincs nagyobb örömöm annál, mint ahol örökimádás zajlik. A Mennyben is örökké imádják a szentek és angyalok a Szentháromságot. Ami a Mennyben van, az a Földön is jelen van egy bizonyos formában. Így jön létre egy híd a Menny és a Föld között. Mindazok a lelkek, akik egy órát szabadon és szeretettel vállalnak az örökimádás során, bizony mondom nekik, hogy életükre sok áldás és kegyelem fog kiáradni. Buzdítok minden gyermekemet arra, hogy az Előttem töltött egy óra különleges érdemszerzéssel jár. Aki Velem tölti az idejét, annak az élete is megszentelődik. Törekedjetek arra, hogy ne csak a szívetekkel hódoljatok Előttem, hanem a testetekkel is. A testnek különösen szüksége van arra, hogy a hódolatot méltóképpen kifejezze. A Szentlélek temploma vagytok és ebben a templomban a testnek és léleknek harmóniában kell együttműködnie.”

Mária Magdolna
Az ítélet egyedül Istené

2019. 10. 06, Vasárnap

Láttam, hogy egy felszentelt pap mögött maga Krisztus áll. Az Úr fényessége oly hatalmasra nőtt, hogy ez a fény befedte tetőtől-talpig a pap személyét. Ez a kegyelem minden papra kiárad, kivéve azokat, akik eretnekségeket hirdetnek.

Jézus: „Gyermekeim, minden felszentelt pap mögött Én állok. Nagy szomorúságot okoz Nekem, ha az emberek ellenük beszélnek. Ez olyan Számomra, mintha személyesen Engem bántanának. Bizony mondom nektek, hogy akik keményen ítélkeznek felszenteltjeim fölött, azoknak súlyos számonkérésben lesz részük. Ők már a földi életükben megtapasztalják kezem nehéz súlyát mindaddig, amíg fel nem ismerik bűneiket. A papok is követhetnek el hibákat, tévedhetnek, de ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy ítélkezzen fölöttük. Az ítéletet bízzátok Rám! Egymás fölött se ítélkezzetek, mert azzal ítéletet mondotok magatok fölött! Csak Én ismerlek titeket tökéletesen és látom, hogy kit milyen szándék vezérel. Az eretnekek kizárják magukat az Én kegyelmemből. Az eretnekség mindenütt jelen van olyannyira, hogy már Egyházam belsejébe is befészkelődött. Az ördög tudja, hogy csak belülről kifele haladva rombolhat szét mindent. Imádkozzatok, hogy mindig legyenek előttetek olyan hitszónokok, akik védik az Én tanításaimat és híveimet a hűségre nevelik!”

Mária Magdolna
Szent Péter Bazilika mennyezete

2019. 10. 09, Szerda

Láttam, hogy a Szent Péter Bazilika lassan omladozott. A bűn szinte földrengésszerűen hat ki mindenre, ami körülötte van. Október 4-én a bazilika mennyezetének darabjai hullottak a földre.

Jézus: „Leányom, többször mutattam neked, hogy a bazilika épülete hamarosan romokban fog heverni. A legsúlyosabb bűnök hatása lehet oly nagy, hogy még a fizikai térre is kihatnak. Ezt tekintsétek előjelnek. Mindaz, amiről beszéltem, az a valóságban is megmutatkozik.”

Mária Magdolna


Fénykard

2019. 11. 07, Csütörtök

Egy belső küzdelem után Jézus egy fénykardot nyújtott felém és azt mondta:

„Nem egyedül harcolsz kislányom! Tudd, hogy a kardot nem egyedül tartod.”

Mária Magdolna 

Szentek Szentje

2019. 11. 17, Vasárnap

Szentáldozás során az Úr váratlanul megjelent. Feje körül a glória a Naphoz hasonlított. A szentek Őt nagy hódolattal figyelték. A szentek fején is ott ékeskedett a glória. Jézus fénysugara kiáradt a szentekre, ami által még jobban megszentelődtek. Az Úr így szólt:

„Én vagyok a szentek Szentje. Szentségem olyan, mint a Nap, melynek sugarai mindenen áthatolnak a földkerekségen. Ám ez a világosság elsősorban a lelkek belsejébe hatol.”


Mária Magdolna

 

Egyház kormányzása

2019. 11. 21, Csütörtök

Az Oltáriszentséggel való áldás közben láttam Jézust, aki előtt a tizenkét apostol térdelt aranypásztorbottal a kezében. Az áldás a fényhullámokhoz hasonlóan sugárzott ki a templomban és azon kívül. Láttam, hogy az áldásnak olyan nagy ereje volt, hogy hatására minden térd meghajolt, még az alvilágé térde is. Hallottam, hogy a Szentlélek a következőt mondta:

„Az apostolok még most is kormányozzák az Egyházat az Égből.”

Mária Magdolna 

Királyok Királya

2019. 11. 24, Vasárnap

Láttam, ahogyan az égben Krisztust ünneplik, mint a királyok Királyát. A szentek szíve lángolt, és a szívükön egy hármas korona ékeskedett. A korona a Szentháromságra utalt és benne ez a felirat volt belevésve:

„Jézus, az én szívem királya.”

Hallottam, ahogyan az Úr így szólt:

„Boldogok mindazok, akik szívének trónusán Én uralkodok. A szív arra teremtetett, hogy befogadja méltó Királyát.”

 

Jézus arról is beszélt nekem, hogy a szív milyen boldogtalanná válik, ha egy tárgy, egy személy vagy az ember maga helyezkedik el ott, mint középpont.

Mária Magdolna


 

Isten akarata

2019. 11. 29, Péntek

Láttam egy óceánt, melynek vörös színe volt. Nem messze az óceántól egy szakadék volt. Az Úr azt mondta:

„Az Én irgalmam végtelen, mint az óceán. Nem lehet lemérni, meghatározni a határát. Irgalmam forrásából bárki meríthet. Sokan elkerülik ezt az óceánt és a szakadék felé haladnak. Ők nem is tudják, hogy az út, amelyen haladnak lepecsételheti az egész életüket a földön és odaát.”

 

A fejlett technika használatáról Jézus így vélekedik:

„Ha jóra használjátok a modern kor technikáját, akkor az a javatokra szolgálhat, mert elősegíti a fejlődéseteket. De ha rossz célra használjátok, akkor romboló hatással lesz az életetekre nézve. Mindig tartsátok szem előtt a mértékletességet, amely a függőség kialakulását akadályozza meg. Mindent vizsgáljatok meg, és döntsétek el magatokban, hogy az adott tárgyak, technikai eszközök valóban szükségesek-e számotokra. Az ördög a technika mögé is bújik. Ám Én sem maradok tétlenül, mert a rossz mellett mindig megjelenik a jó is. Soha nem tudhatjátok, hogy Én mikor szólítok meg egy-egy embert és érintem meg szívét ezen eszközökön keresztül.”

 

Kérdeztem az Urat, hogy mi az Ő akarata, terve velem:

„Szeress Engem! Szeress Engem! Szeress Engem! A többi magától fog adódni.”

 

A próbatételek céljáról, értelméről Jézus a következőt mondta:

„A próbatételek azért vannak, hogy megszabaduljatok bűneitektől. Másrészt a próbatételeken keresztül tudnak az erények megmutatkozni bennetek. A földműves is addig gondozza az elhintett magot, amíg meg nem látja annak gyümölcsét.”

 

Jézus, mint Vőlegény így szólt hozzám, miközben a vele való jegyességről beszéltem: „Én örökkön-örökké hű maradok hozzád!”

 

Ezen a beszélgetésen a Mennyei Atya is jelen volt és a Krisztussal való jegyességről így tanított:

„Leányom, a szüzesség a legnemesebb ajándék. Ennél nagyobb ajándék már maga a bűntelenség. A szüzek és a vértanúk egy fokozaton vannak a Mennyben, mert ők szeráfi szeretettel szeretnek Engem. Fiam jegyesének lenni a legnagyobb kiváltság. E jegyesség értéke felbecsülhetetlen a földön. Odaát, amikor meglátod mit jelent ez a kegyelem örökkön-örökké hálát fogsz adni Nekem, hogy te ebben részesülhettél. Ez mindazokra is vonatkozik, akik törekszenek tisztán élni testben-lélekben egészen Nekem szentelve magukat a világban. Már fogantatásod pillanatától kezdve Fiamnak ajándékoztalak téged. Életed arra van rendelve, hogy egyedül Neki élj.”


Mária Magdolna
 

 

...........................
 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 189
Heti: 670
Havi: 5 385
Össz.: 297 962

Látogatottság növelés
Oldal: Égi Kegyelmek Zápora - ősz
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »