Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

A Szűzanya-szobor túlélte a hurrikánt ... Készüljünk 4 hétre való nem romló élelmiszerrel...

Nagy pusztítást végzett a Sandy hurrikán New Yorkban. Több mint száz ember vesztette életét az Egyesült Államokban, egy pedig Kanadában a hatalmas erejű trópusi ciklon következtében. Az amerikai elnök New Yorkban súlyos katasztrófaállapotot hirdetett ki. Mintegy 6 és fél millió ember maradt elektromos áram nélkül a vihar átvonulásakor az éjszakai sötétségben. Az utcákon se autókat, se embereket nem lehetett látni.

A víz elöntötte Manhattant, az aluljárókat, a metrókat és sok családi házat is. Queensben több épületegyüttes is leégett. A mentőosztagokat a város több kerületébe nem tudtak eljutni az áradások miatt. Számos kórházat és családi házat is evakuálni kellett, a halálesetek nagy többségét lezuhanó faágak okozták.

Egy az interneten megjelent fotó tanulsága szerint egy ismeretlen helyen az óriási mértékű pusztítást csupán egy Szűz Mária szobor vészelte túl épségben.

Mintha atomtámadást érte volna azt a városrészt ahol ma már csak a Szűzanya szobor hirdeti büszkén a hit erejét és szeretetét, lelket öntve a megkeseredett helybéliekbe, és a teljes keresztény világba.

Dicsértessék a Jézus Krisztus!


Harangozó Árpád


Mit tanulhatunk Sandy-től!

Egy természeti katasztrófát követő 72 órát tekintik az „udvarias” időszaknak. A lakosság ilyenkor még nyugodt: a kormány majd mindent szépen megold, küld ételt, vizet, benzint, ruhát és mindent, ami kell. Így az első három napban az emberek betartják a szabályokat és jól viselkednek.

Úgy a harmadik nap vége felé elfogy a türelem. Az emberek elkezdenek éhezni és felhevülnek az indulatok. Egyre többen kezdenek kétségbeesni és úgy érzik a kormány cserbenhagyta őket. Ami három napja még egy viszonylag udvarias társadalomnak tűnt, most vészjóslónak tetszik. Az egyén túlélési ösztönei kezdik átlépni a társadalmi szabályokat és lassan elszabadulnak az indulatok.

Egy viszonylag friss tanulmány szerint a legtöbb ember nagyjából háromnapi élelemmel és egyéb létfontosságú cikkel rendelkezik otthon a kamrában, tehát látszólag stabil társadalmaink csupán kilenc étkezésre vannak az anarchiától. Mivel a legtöbb ember megszokta, hogy mindig mindenhova azonnal eljuthat, csak nagyon kevesen gondolnak arra, hogy felkészüljenek egy szükséghelyzetre, érkezzen az bármilyen formában.

Ahogy a mostani helyzetből láthatjuk, nincs szükség teljes gazdasági összeomlásra ahhoz, hogy egy nagyvárosban káosz alakuljon ki. Elég egy viszonylag gyenge hurrikán is.

„Az egyre fogyó üzemanyagok miatt az emberek között nő a feszültség,” jelenti a Fox News. „A kilométeres sorokban álló autósok New York, New Jersey és Connecticut államok, a Sandy miatt legnagyobb pusztítást szenvedett területek benzinkútjainál többször is összezörrentek. Az emberek harcolnak a még rendelkezésre álló benzinért, felvásároltak minden elemet, a telefonszolgáltatás akadozik és a legalapvetőbb árucikkek beszerzése is probléma.”

A benzinkutakhoz rendőröket állítottak, hogy megakadályozzák a lassan lázongásra hasonlító konfliktusokat. A Twittert elárasztották a benzinhiánnyal és egyéb problémákkal kapcsolatos üzeneteket:

Tudod, hogy nagyon rossz a helyzet, amikor a benzinkutast arról kérdezve, hogy mikorra várható több benzin, csak röhög rajtad. – Prede (@predederva) November 1, 2012

Ez egyszerűen borzalmas! Valaki kést rántott a Greenpoint benzinkútnál, ahol több órás a sor. – Camila Xavier (@camilaxavier) November 1, 2012

Éppen figyelem, ahogy összeomlik a társadalom egy Long Island-i benzinkútnál. – Christina (@wooly_says) November 1, 2012

Teljesen magam alatt vagyok. Égő házak bűze, az emberek verekednek az ételért. Totál sötétség. (link)

Több napja nem aludtam vagy ettem rendesen. Remélem hamarosan jobb lesz. (link)

Vannak azonban más jellegű tweetek is:

Én Utah államban élek, ahol az emberek hisznek a felkészülésben… Pont a múlt héten beszélgettem New Yorki rokonaimmal és kinevettek. Azt mondták bolond vagyok, mert fegyvert tartok, van tartalék benzinem, vizem és saját generátorom. A legtöbb ember teljesen vak az iránt, hogy milyen káosz lehet, csupán egy komolyabb áramkimaradás esetén, ami mondjuk a fél vagy az egész országot érinti. Nem kell több mint egy hét ahhoz, hogy elszabaduljon a pokol és a lázongás legyen az új társadalmi norma.

Az ABC News riportjában egy lakó a következőket nyilatkozta:

„Meg fogunk halni! Meg fogunk fagyni! Itt 90 éves emberek vannak!” mondta Donna Solli, a helyszínre látogató tisztségviselőknek. „Maguk, nem értik. A teherautóiknak már itt kellene lenni a sarkon! Három nap telt már el!”

Egyesek olyan rossznak tartják a helyzetet, hogy már a Vöröskeresztet vádolják, mert nem érkezett meg a segélyszállítmányokkal:

„Ez Amerika, nem egy harmadik világbeli ország! Nekünk étel és ruha kell,” mondta Jim Molinaro, Staten Island kerületének elnöke. „Azt tanácsolom Staten Island lakosságának, hogy ne adjanak adományokat az amerikai Vöröskeresztnek. Adják a pénzüket másnak.”

Sokak szerint a helyzet még jelentősen romlani fog mielőtt javulna. A CNBC arról írt, hogy a benzinhiány még egy hétig is eltart, pedig a kétségbeesés már három nap után is komoly volt.

Mi a helyzet az áramszolgáltatással? A helyi szolgáltató (Consolidated Edison Inc.) szerint az áramellátás november 11-re állhat helyre mindenhol, bár Manhattanben akár már ma visszatérhet az áram a lakásokba. A CNN szerint még mindig 2,7 millió ember van áram nélkül. Áram nélkül pedig a kutak nem tudnak üzemelni. Az amerikai életstílus elképzelhetetlen benzin nélkül. Hogy mást ne is említsünk, a legtöbb ember manapság képtelen bárhová is gyalog menni, biciklije pedig szinte senkinek nincs.

Vonatkoztassunk el egy kicsit a Sandy okozta zűrzavartól. Mi történik, amikor sok millió, sűrűn lakott városokba zárt ember nem jut ételhez, benzinhez vagy áramhoz?

Természetesen kétségbeesnek. A kétségbeesett emberek pedig könnyen elveszítik türelmüket, konfliktusba, verekedésbe keverednek. A kormány ilyen helyzetben nem lesz képes segíteni, hiszen sok millió emberről és sok millió adag ételről van szó és azok, akik nem készültek fel, komoly bajban lesznek.

Hirtelen nagyon sokan rájöttek, hogy milyen jó lett volna, ha ők is felkészülők (elterjedtebb nevén „prepperek” – jelentése felkészülő) közé tartoztak volna.

A tartalék ételek, vízszűrők, elemek és egyéb fontos eszközök értéke egy szupervihar után hirtelen jelentősen megugrik.

Mi a megoldás a frusztráció és a pánik elkerülésére? A felkészülés.

Ha Staten Island vagy New York City lakói felkészültek volna a viharra, amiről tudták, hogy feléjük tart, most nem kellene ilyen kétségbeesett helyzetben lenniük. Ha lett volna néhány napi tartalékuk, most nem a Vöröskeresztet okolnák a bajért és nem a kormánytól várnák kimentésüket.

A Sandy levonulását követően a felkészülők sokak szemében zseninek tűnnek. Míg az emberek nagy része eddig csak nevetett rajtuk, a felkészültek most is gond nélkül, legalábbis kevesebb gonddal folytatják életüket.

Őket nem látjuk most a hírekben, amint segítségért könyörögnek, hanem otthonaik védelmében eszik saját ételüket, isszák a saját vizüket és kerülik az utcákat. A prepperek nem fosztogatják a boltokat, nem szidják a Vöröskeresztet és nem kukáznak arra várva, hogy megérkezzen a kormány segélyszállítmánya.

A prepperek sokak szerint az új próféták, a felkészületlenek pedig az új hajléktalanok.Forrás: NaturalNews.com

 

Eget rengető vulkánkitörés Costa Ricán (videó)

Kitört a Turrialba vulkán Costa Ricán, melynek következtében több ezer embernek kellett elhagynia otthonát.

A vulkán sűrű füstöt, izzó köveket és hamufelhőt lövell ki magából, a hatóságok már most több 10 kilométeres körzetben magas fokú riadót rendeltek, mivel gyakorlatilag mindent beterít a lehulló vulkáni hamu. A kitörést erős szeizmikus tevékenység kísérte, így beszakadt a vulkán egyik krátere. A tudósok a hatalmas kockázatot vállalva a helyszínen maradnak, hogy méréseket készítsenek, és megjósolják a lehetséges további eseményeket. A tűzhányó 70 kilométerre található a fővárostól San Josétól, ahol szintén hamueső hullott.

http://koponyeg.hu/hireso/883-eget-rengeto-vulkankitores-costa-rican-video-
 Víz alá került Olaszország (videó)Százakat evakuáltak a heves áradások miatt a toszkán Carrara városából, ahol néhány óra leforgása alatt 180 milliméter eső hullott, megbénítva ezzel az egész várost.

Az egész Olaszországra kiterjedő csapadékhullámot egy Afrika felől érkező forró nedves léghullám okozta, mely viharokat és szűnni nem akaró zivatarokat idézett elő. A városban majd 200 önkéntes csatlakozott a tűzoltók és rendőrök alkotta védelmi erőkhöz. A kitelepített lakosokat a városi stadionban szállásolták el addig, amíg nem rendeződik a helyzet, ugyanis a magas víz rengeteg házat tett lakhatatlanná. Velencét sem kímélte az ítéletidő, a Szent Márk teret elöntötte a víz, így a turisták csak gumicsizmában tudnak közlekedni. A helyzet súlyosságát jelzi, hogy a városban megszólaltak a vészjelző szirénák is.


http://koponyeg.hu/hireso/884-viz-ala-kerult-olaszorszag-video-

Árvizek pusztítanak Közép-Amerikában (videó)


Több ezer család vált hajléktalanná a közép-amerikai Hispaniola szigetén lévő két államban, Haitiban és Dominikában a napok óta tartó heves esőzések miatt.

A megáradt folyók hatezer otthont öntöttek el Cap Haitien településen és környékén. A szomszédos Dominikai Köztársaságban több mint kétezer embert kellett kitelepíteni az árvíz, valamint az annak nyomán kialakult földcsuszamlások miatt. Az extrém időjárásnak már tizenkét halálos áldozata van.


http://koponyeg.hu/hireso/885-arvizek-pusztitanak-kozep-amerikaban-video-Napot fogja felhasználni arra, hogy a világot figyelmeztesse. ( 2015. november 4.-én fotózták az USA-ban és Kanadában)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 335
Tegnapi: 420
Heti: 988
Havi: 988
Össz.: 321 821

Látogatottság növelés
Oldal: November
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »