Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Bulgáriában már tél van (videó)

Ítéletidő tombol Bulgáriában: az ország délkeleti részén árvizek pusztítanak, míg az északi területeken havazás akadályozza a közlekedést.

Az extrém időjárásnak már egy halálos áldozata is van. Burgasz, Haszkovó és a délkeleti Banite régiót szombaton katasztrófa sújtotta területnek nyilvánították az áradások miatt. Több száz embert kellett kitelepíteni. A Bulgária középén húzódó Balkán-hegységtől északra szombaton hóvihar tombolt, amely miatt hótorlaszok alakultak ki a közutakon. Katasztrófa sújtotta területnek nyilvánították Gabrovo, valamint a közép-bulgáriai Szevlievó régiót. A rendkívüli havazás miatt itt utakat kellett lezárni, több tucatnyi településen pedig nincs áramellátás. Az országban összesen mintegy negyvenezer háztartás maradt áram, és sokan víz nélkül a zord időjárás miatt. A havazás vasárnap is folytatódott, az előrejelzések szerint.

http://koponyeg.hu/hireso/882-bulgariaban-mar-tel-van-video-

 

Hatalmas villám csapott a Szent Péter-bazilika kupolájába 2017. október 7-én reggel, Rózsafüzér Királynője, más néven Olvasós Boldogasszony napján. Az ünnep eredetileg nem csupán a Mária-ájtatossághoz kapcsolódik, hanem egy történelmi eseménynek, a lepantói csatának állít emléket.

A villám körülbelül 9 óra 20 perckor csapott a bazilikába, amikor heves vihar haladt át Róma fölött. A vatikáni csendőrség megerősítette a hírt. Kárt nem jelentettek.

Néhányan, akik a Vatikán közelében tartózkodtak, érezték a villámcsapás erejét. „Minden megrázkódott. Éreztem a tüdőmben. Olyan volt, mintha egy pillanatra kiszorították volna a levegőt” – mesélte egy kávézó tulajdonosa.

Ez a szinte derült égből jött villámcsapás felidézte 2013. február 11-ét, amikor – szintén egy Mária-ünnepen, a Lourdes-i Szűzanya napján – ugyancsak váratlanul villám ütött a Szent Péter-bazilikába, néhány órával azután, hogy XVI. Benedek bejelentette, lemond a pápaságról.

Az október 7-i ünnepet Szent V. Piusz pápa rendelte el Győzelmes Boldogasszony néven a lepantói tengeri csata (1571. október 7.), illetve a törökök fölötti győzelem emlékéül, mivel a diadalt a rózsafüzér imádságnak, illetve a Szűzanya közbenjárásának tulajdonították.

Forrás és fotó: Aleteia.org

Magyar Kurír

 

Csakugyan villám csapott a Szent Péter-bazilikába a pápai bejelentés után?

2013. február 15. péntek 17:58

Az alábbi kép a Vatikánváros fölött kitört viharban készült február 11-én 18 órakor, mindössze néhány órával azután, hogy XVI. Benedek pápa bejelentette lemondását:

A felvételt Filippo Monteforte, az Agence France-Presse (AFP) nemzetközi hírügynökség fotósa készítette, és az AFP tette közzé a Twitteren február 12-én reggel.

A képszerkesztő programok korában nem meglepő, hogy sokan azonnal manipuláltnak bélyegezték.

Hamarosan kiderült, hogy több felvétel is van, amelyeket két, egymástól független hírügynökség fotósai készítettek: az AFP részéről Monteforte, az Agenzia Nazionale Stampa Associata (ANSA) hírügynökségtől pedig Alessandro Di Meo.

„Elismerem, hogy hihetetlennek tűnhet a felvétel, de mindig is fényképeztem villámokat” – írta Di Meo (www.alessandrodimeo.com) az ANSA hírügynökség blogján. „A különbség csupán annyi, hogy ez a villám éppen a megfelelő helyen és a megfelelő időben csapott le.”

Monteforte hasonlóan nyilatkozott az AFP Correspondent blogján: „Amikor elkezdődött a vihar, eszembe jutott, hogy hátha belecsap a villám; úgy döntöttem, érdemes várni, hátha sikerül elkapnom a megfelelő pillanatot.” Két órát várt, míg végül két villámlásnak is tanúja lehetett. „Az első villám hatalmas volt, bevilágította az eget, de sajnos elszalasztottam. A másodikkal nagyobb szerencsém volt: több képet is tudtam készíteni a villámfénytől megvilágított kupoláról.”

A hírügynökségi fotósok szavait az Associated Presstől származó videofelvétel is alátámasztja:


A villámlás ténye tehát valószínűsíthető; a helyszín és az időzítés valóban különös. Érdekes adalék, hogy akkor is dörgött és villámlott, amikor IX. Piusz pápa 1870. július 18-án kihirdette a pápai tévedhetetlenség dogmáját, és az első fatimai Szűzanya-jelenést is villámlás kísérte. Egyes források szerint a lourdes-i jelenést mennydörgés előzte meg, és sokak szeme láttára villámok cikáztak a Passió-film forgatása közben is.

Magyar Kurír (mk)

 

Mennydörgés és villámcsapás fog lesújtani az Úr Templomára.

 

2015. január 3. szombat, 20:20

 

Drága szeretett leányom, amikor Isten a próféták által átadta a világnak az Igazságot, akkor ez egy Irgalmasság Aktus volt az Ő részéről. Oly sokan elfelejtették Istent, és hamis isteneket imádván – amelyek a Sátán hierarchiájából származnak -, elkezdtek hinni a saját legyőzhetetlenségükben. Ha Isten nem lépne közbe, sok embernek szörnyű büntetést kellene elszenvednie.

 

Az, amit Isten a kezdetektől fogva elmondott a prófétáknak, bekövetkezett. Az emberiségnek adott figyelmeztetései azt eredményezték, hogy Ő megmentette azokat, akik meghallgatták a figyelmeztetéseket, míg azokat, akik ezt figyelmen kívül hagyták, félre dobta. Mindaz, ami meg volt jövendölve, be fog következni, és azoknak, akik szembeszállnak Istennel – miközben Ő azzal próbálkozik, hogy békét és üdvösséget hozzon gyermekeinek – dacos magatartásukról számot kell majd adniuk. Mivel elferdítették az Igazságot, Isten Igéjét pedig figyelmen kívül hagyták, az emberek továbbra is hátat fognak fordítani Isten Szent Igéjének. A sötétségbe való elmerülésük, a Legmagasságosabb Isten büntetését fogja számukra eredményezni.

 

Örök Atyámnak Fájdalmat okoz látni azt a mélységet, amelybe az ember belezuhant, mivel csak azokra a dolgokra törekedett, amelyek élvezetet nyújtottak számára. De az a nap, amikor a Szentáldozat megszűnik, és elérkezik az óra, amikor a csalók megszentségtelenítik Oltáromat, az utolsó tüske lesz, amellyel átszúrják az Oldalamat. Egy meghatározott időpontban Mennydörgés és villámcsapás fog lesújtani az Úr Templomára, és az össze fog omlani. Jaj annak az embernek, aki részt vesz ebben a szentségtörésben, mert nem fog több haladékot kapni, és mint egy kő, úgy fog belezuhanni a mélységbe. Senki sem fogja védelmébe venni azt az embert, aki meg fogja szentségteleníteni Oltáromat, mert ha egyszer Isten Keze, mint egy nagy fejsze, lesújt, meg fogják érteni az Igazságot.

 

Jóllehet sokan elhagyták Istent, de a legtöbben mégis hívni fogják Őt, hogy vigaszt keressenek Karjai között.De lesz egy belső mag – a fenevad bandája – kiknek külső megjelenése elpalástolja a bennük rejlő gonoszságot, akik biztatni, csábítani, és magukhoz fogják vonzani a megkeményedett szívűek lelkét, mely tökéletes csapattá tette őket Testem megszentségtelenítésének összeesküvésében.Ez az az oly régen megjövendölt csoport, mely megpróbálja majd elpusztítani az emberiséget. Hatalmuk – bár tűnhet nagynak – azonban korlátozva lesz. Atyám már nem fogja sokáig engedni a Velem, az Ő egyetlen Fiával szemben történő nagy ellenszegülést.

 

A jószívűek össze fognak gyűlni és Hozzám jönnek. A gőg és az arrogancia bűne miatt fog létrejönni az emberek közötti legnagyobb megosztottság, és ha az emberek nem hagynak fel gyengeségeikkel, nem lesznek képesek arra, hogy elfogadják Irgalmamat.

 

Az Igazságot védelmezni kell, mert ha ti valami mást fogadtok el, és nem az Igazságot, nem Isten Igéjét, akkor a semmivel fogtok maradni.

Jézusotok.Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben (Frissítve)

Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben (Frissítve)

A “jelenségről” több felvétel készült

jerusalem-phenomenon-in-the-sky-youtube-700x394.jpgTöbb mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. (Frissítés: A felvételt eredeti publikálója eltávolította az oldaláról, így a hitelessége kétséges.) Felhőgyűrűkről blogunkon is beszámoltunk, a világszerte hallható furcsa hangokat pedig ezen oldalon gyűjtik folyamatosan. A Daily Mail cikke szerint a hangjelenségek az ezredforduló óta az egész világon megszaporodtak.

 

Valódi vagy sem? A fenti felvételt eredeti publikálója (egy izraeli videoproducer) eltávolította az oldaláról, így nem lehet eldönteni, hogy manipulált-e a hang és a látvány. (Valószínűleg igen.) A jelenségről közzétettek egy másik felvételt is (a képen a Teddy Kollek stadion látható):

 

A képsorokat több százan kommentelték a YouTube videómegosztón. A felvételek eredetiségét sokan vitatták. Mások felhívták a figyelmet arra, hogy a helyszín (Jeruzsálem), az időpont (Rós Hásáná, a zsidó újév előestéje, ami egyben szombati nap volt), a sófárra emlékeztető hang és a felhőgyűrű együtt egyfajta figyelmeztetés, vagy figyelemfelhívás lehetett.

A zsidó újév bibliai ünnep, amelyet emlékeztető kürtzengés jelzett Mózes rendelése szerint.

A hetedik hónapban, a hónap első napján ünnepetek legyen néktek, emlékeztető kürtzengéssel, szent gyülekezéssel. (3Móz. 23,24)

A Rós Hásáná idén október 2-ára esett, ez a felvétel egy nappal korábban készült.

De nemcsak az újév kezdetét jelezte kürtzengés, hanem a jubileumi, 50. évet a Törvény a kürtölés évének is nevezi.

És szenteljétek meg az ötvenedik esztendőt, és hirdessetek szabadságot a földön, annak minden lakójának; kürtölésnek esztendeje legyen ez néktek, és kapja vissza kiki az ő birtokát, és térjen vissza kiki az ő nemzetségéhez. (3Móz. 25,10)

 

 

Slomo Goren, az izraeli hadsereg főrabbija 1967-ben a sófár megfújásával jelezte azt, hogy felszabadult a Nyugati fal és a Templom-hegy

Nos, az október 2-án elkezdődött 2016–17-es zsidó újév egyben az 50. esztendő Jeruzsálem történelmi újraegyesítése óta. Az ősi várost 1967. június 7-én szabadította fel az izraeli hadsereg a jordániai megszállás alól. Izrael fővárosának választotta Jeruzsálemet, de ezt a legtöbb ENSZ-nemzet nem ismeri el, sőt a napokban az UNESCO még a város történelmi múltját is megtagadta a zsidó néptől.

A Törvény alapján a jubileumi, 50. esztendő a birtokrendezés éve volt a zsidó társadalomban.

Ekkor az időközben más tulajdonába került vagy elzálogosított földbirtokok visszakerültek eredeti tulajdonosaikhoz. Ha ezt Jeruzsálemre vonatkoztatjuk, akkor az előttünk álló évben a város státusát meghatározó döntés születhet. Bár a palesztinok azt követelik az ENSZ-től, hogy a várost a leendő palesztin állam fővárosának nyilvánítsák, egy ilyen döntéssel biztos, hogy nem eredeti tulajdonosához kerülne vissza Jeruzsálem. (A város történetével kapcsolatos érdekes tényekről ebben a posztunkban írtunk.)

A zsidóság szempontjából sem rendezett Jeruzsálem státusa. A város ősi szíve, a Templom-hegy felett Izrael csak formális szuverenitással rendelkezik, a gyakorlatban zsidók még látogatóként sem nagyon léphetnek a hegyre, nem is beszélve az imádkozás jogáról, pedig a helyszín a judaizmus legszentebb központja.

A jelenség időpontja ebből a szempontból is érdekes, mert pont egy nappal korábban, szeptember 30-án zajlott Jeruzsálemben Simon Peresz volt államfő temetése, amelyen 70 ország állam- és kormányfője vett részt, Barack Obamától Orbán Viktorig.

Persze nem mindenki keres bibliai ihletésű magyarázatot a jeruzsálemi kürtzengésre. Vannak, akik szerint a titokzatos nagyfrekvenciás HAARP-projekt keretében hozták létre a felhő- és hangjelenséget. Ennek igazolására több hasonló felhőformát rögzítő fényképfelvételt töltöttek fel, ez például Moszkva mellett készült:

moscowhalocloud.JPG

És egy bónusz:

Szukkot ünnepére megjelent az elveszett zsidó törzsek történetéről és jövőbeli visszatérésükről készült tanulmány angolul, amely letölthető az Amazon könyváruházból, itt

 
 
  • Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben

  • Több mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. Az esemény október 1-én, szombaton történt, egy nappal a zsidó újév kezdete előtt. Nem a jeruzsálemi az egyetlen szokatlan égi- és hangjelenség az utóbb időben, felhőgyűrűkről blogunkon is beszámoltunk, a világszerte hallható furcsa hangokat pedig ezen oldalon gyűjtik folyamatosan.

http://vigyazo.blog.hu/2016/10/16/megdobbento_video_egi_kurtzenges_es_felhogyuru_jeruzsalemben

 

Mi lehet ez? Is­me­ret­len ter­mé­szeti je­len­ség? A vég­íté­let fan­fá­rjai? Tit­kos idő­já­rás-be­fo­lyá­soló kí­sér­let? Senki sem tudja, de aki hal­lotta már a világ szá­mos pont­ján ész­lelt kí­sér­te­ties hang­or­kánt, ki­vé­tel nél­kül be­le­bor­zon­gott! Leg­utóbb itt a Felvidéken ész­lel­ték!

Függetlenül a népszerű összeesküvés-, és világvége elméletektől, melyek szerint leáll a Föld magja, felcserélődnek a mágneses pólusok, rejtélyes HAARP rendszerrel teszik tönkre az ionoszférát, vagy Chemtaillel bolondítják meg az időjárást, a furcsa hangokat már hosszú évek óta észlelnek a világ számos pontján. Ellenben a fenti teóriákkal, ezeket rögzíteni, mérni és elemezni is lehet… 2016 október 15-én Szlovákiában támadt különös hangorkán a semmiből. Ráadásul a felhők is különös mintázatba rendeződtek…

"A történelem megismételte magát a nigériai Benin City-ben a nemzeti Mária-kongresszus során" - írták a nigériai püspökök a közösségi oldalakon. "Ma, 2017. október 13-án megtörtént az, ami 100 évvel ezelőtt a portugáliai Fátimában történt." Hét képet publikáltak a jelenségről.

<param na

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 373
Tegnapi: 420
Heti: 1 026
Havi: 1 026
Össz.: 321 859

Látogatottság növelés
Oldal: Október
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »