2018. december 18.
Jézus sürgős üzenete a Boldogságos Szentségben a tudomány emberei számára ezeknek a végidőkben.
Üzenet Enochnak.

Állítsák le a pokoli  részecske-gyorsítót.

A gyerekeim, az én békém legyen veletek.

Erőteljes éghajlati változások napjai jönnek,készen állva a megfelelő ruházattal. Ne félj, ne feledd, hogy mindez a teremtés átalakulásának része; a bolygó sok régiójában az éghajlat őrült lesz; ahol a hő túlnyomó többségben van, hideg és fagy lesz; ahol a hideg dominál, ott hőség lesz. A sivatag sok részén hó lesz, és az éghajlatváltozás miatt elvesznek a növények, hiányzik az élelmiszer és éhínség lesz.

A gyermekeim ne pazarolják a természeti erőforrásokat, különösen a vizet, mert elfogy. Ha a kormányok nem tesznek sürgős lépéseket a víz megőrzésére a bolygón, hamarosan eltűnik. Védje a víztartalékokat, és ne folytassa a folyók szennyezését, mert ha ez így folytatódik szennyezi és pazarolja  a vizet, hamarosan a bolygó  sivatagos és az élet benne  eltűnik.

Mindezek az időjárási változások, amelyek hamarosan bekövetkeznek, nagy zavart okoznak az emberiségnek. A föld sok helyen hideg lesz, másokban pedig intenzív hőhullámok lesznek. A tudósok nem tudják szabályozni ezeket az időjárási változásokat, amelyek éhséget, szomjúságot, szűkösséget és éhínséget okoznak a Föld minden lakosa számára.

Ismét azt mondom nektek, hogy ne pazaroljátok a vizet, mert kifogy, jól használjátok azt, így holnap nem fogsz éhezni és szomjúságban meghalni. Legyen tisztában mindenki, és ne pazarolja a vizet. Sürgősen meg kell hozni védelmi intézkedéseket és a természeti erőforrások védelmét, mert az ökoszisztéma, azaz a föld tüdője veszélyben van, így eltűnik. Az erdősítés,  erdősítés, mert a folyók kiszáradnak és a tengeri élet meghal! Hagyd abba a szennyezést, hogy holnap a gyerekeink továbbra is zöld bolygó legyen, és ne legyen sivatag.

Már sok hely van a földön, mint a sivatagok a szennyezés miatt. Sok városban és nagyvárosban a levegő légzését szennyezéssel terhelik, és ezzel a vírusokat és  kártevőket minden alkalommal ellenállóbbá teszik a gyógyszerekkel szemben. A levegő szennyezésének folytatása következtében a járványok és a halál nem késlelteti a megjelenést.

A tudós férfiak, akik úgy vélik, hogy istenek , ha a kísérleteket a Föld belsejében folytatják, meg fogják  bánni. Állítsák le a részecske- gyorsítónak nevezett gonosz gépet, mert a Föld belsejében végzett kísérletek ezzel a géppel gyengítik a magot és annak kérgét. Azt mondom nektek ,hogy büszkeségetek és arroganciátok, miatt úgy gondoljátok  hogy istenek vagytok,és hogy manipulálhatjátok az életkódot. A tudomány Bábel tornya, amely hamarosan a földre esik, biztosítom, hogy a Föld ezen kísérletek miatt sok helyen elkezd repedni; a kör alakú lyukak szaporodnak, és ahol megjelennek, a föld már nem szilárd. Ha tovább folytatod a Föld belsejében a részecske- gyorsítójával a kísérleteket , biztosíthatom a tudomány embereit, hogy sok város és lakosság el fog tűnni. A föld lenyeli őket, és nem fognak ismét felemelkedni, mert ez a repedt talaj már nem lesz szilárd.

A tudósok, hagyják abba a kísérleteket a Föld belsejében, mert ez gyengíti! Hagyd abba azt, mert a kísérleted csak szerencsétlenségeket és halálokat okoz! Tiszteljék a bolygó életét, hogy továbbra is életet adhasson! Ne feledjék, hogy a teremtés olyan élő szervezet, amely megérzi és megsérül a visszaélésekkor. Harcolj az élet megőrzése érdekében a bolygón, hogy holnap az új generációk is továbbra  élhessenek rajta.

Békességem, amit hagyok, békességem, amit adok neked. Térjetek meg, hogy az Isten királysága uralkodjon.

A Tanítód és a Pásztorod, Jézus a Boldogságban.

Az üzeneteim ismertek a Föld minden végében. (Google ford.)

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Hadron%C3%BCtk%C3%B6ztet%C5%91

http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201607/a_tulvilagba_nyitott_kaput_a_cern