Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Hat tizenéves lány (Agnes Kamagaju, Anatholie Mukamazimpak, Stephanie Mukamurenzi, Marie Claire Mukangango, Vestine Salima) és Emmanuel Segastashya nevezetű kisfiúnak látomásaiban hátborzongató események is voltak. A jelenés színhelye egy olyan iskola, ahol apácák tanítottak lányokat. Legelőször Alphonsine Mumurekének volt jelenése 1981. november 28-án 12 óra 35 perckor. Alphonsinnek az Ige Anyjaként mutatkozott be. Környezete képzelgésnek, illetve osztálytársainak okot adott ugratásokra. Az egyik jelenés alatt Mediatrice Nyiraminani elkezdte égetni a látnok egyik karját. a Szűzanya megkérdezte: Tudod hogy égetik a karodat? Alphonsine: De hol? - és elrántotta a másik karját, amiből az vonható le, hogy környezetére érzéketlen maradt a látnok a jelenés közben. Sokan mondták neki addig nem hisszük amíg másnak meg nem jelenik. Így megkérte a hitetlenkedőket imádkozzanak, hogy másnak is megjelenjen, míg a látnok is imádkozott ezért.

Így Anatholie Mukamazimpakának is megjelent 1982. január 12-én. Még ennek a mélyen hívő megfontolt lánynak sem hittek. Ezután mindenki megdöbbenésére Marie-Claire Mukangangonak 1982. március 2-án jelenik meg, aki szkeptikus és bizonytalan hitű volt, emiatt fő kritizálója volt Alphonsinek.

Vérfolyam, emberek gyilkolják egymást. Az ifjak reakciói remegés és sírás volt. 1982-ben azt közvetítették, hogy Szűz Mária megkérte őket mindenki imádkozzon, mellyel egy szörnyű háború kitörését tudják megakadályozni. Szűz Mária nevét Világ Anyjának "Nyina wa Jambo", illetve Isten Anyjának "Umubyeyi W'Imana" nevezték az afrikai látnokok.

Amikor három látnok eldőlt és leállt a szívműködésük, utazásban volt részük, melyben a szűzanya megmutatott három helyet nekik. Nem volt kimondva, hogy a mennyország, tisztítótűz és pokol, de rá lehetett ismerniük.


1982. november 6-án Cléophas Kanyarwanda egy bankelnök beszámolója szerint 16.15-kor kezdődött. Majd folytatódott november 18-án 14 órakor, melyet Francois Bwanakeye butarei kereskedő írt le. A tömegben ott volt Dominique Makeli újságíró (Radio Rwanda[https://www.facebook.com/dominique.makeli/about
]) és Gabriel Lauzon kanadai testvér, akik nyilatkoztak a látottakról.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 189
Heti: 719
Havi: 5 434
Össz.: 298 011

Látogatottság növelés
Oldal: Kibeho
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »