Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

ÉNOK: Gyermekeim, sürgősen csatlakozzatok  imában a világot átfogó Globális imalánchoz, Csatlakozzatok imával, böjttel, engeszteléssel! Ajánljatok fel rózsafüzéreket, szentmiséket!

Kolumbiai idő szerint: 2015.09.20-án
Déli 12.00 – 18.00-ig

Európai idő szerint:

2015.09.20. 19.00 - 09.21-én 01. óráig.

Kérjetek Engem gyermekeim, hogy a  részecskegyorsítási (atom) kísérleteket, - amelyeket a Föld mélyén folytatnak, - állítassam le, mert nagyon súlyos, az egész Földet érintő katasztrófához vezet!

Gyermekeim, számítok rátok!

Mindent az imáitoktól teszek függővé. Mielőtt a  kísérleteket a Föld belsejében elvégzik,

Imádkozzatok!

Mindenható Atyátok, YHWH, a Teremtés Ura

Ezt a felhívást 2015. szeptember 14.-én, Szent Kereszt Felmagasztalása napján kaptuk.


Rövid kivonat; az eredeti szöveg:

http://herzmariens.ch/Zuschriften/Enoch/liste_enoch.htm

 

 


2019. NOVEMBER 25: 1: 55 P.M.


A fatimai Miasszonyunk sürgős felhívása gyermekeihez és a pápához.
Üzenet Enochnak.

A gonoszság napjai már épp megkezdődnek; legyetek lelkileg felkészültek.

“Kicsinyeim Uram békéje legyen veletek és Édesanyai védelmem kísérjen titeket.

Gyermekeim a gonoszság napjai már megkezdődnek; legyetek erre lelkileg felkészültek, így megbirkózhattok így semmi és senki nem árthat nektek. Az aggodalom és a kétségbeesés hamarosan elragadja az emberiséget; a nagy próbák közelegnek, ahol egyik követ a másikat, amik a béke és a nyugalom vesztét okozzák. A polgári lázadások és demonstrációk később fokozódnak a társadalmi igazságtalanságok és a korrupt kormányzás miatt sok nemzetben; anarchia és vandalizmus sok nemzetet magával ragadnak, sok uralkodó elbukik másokat meg száműznek.

A tiltakozás hangjai nem állnak le és ezen elégedetlen nemzeteken belül felüti a fejét az ateista kommunizmus, ami káoszt teremt, hogy destabilizálja a kormányokat, hogy növelje az erejét és elterjessze a tévedéseit. A kommunizmusnak behódolt nemzetekben az éhség, a rombolás és a rabszolgaság közös nevező lesz; az Isten imádata és a keresztény hit üldözve lesz; Fiam keresztjét felváltja a sarló és a kalapács. A papokat száműzik és a mártírok vérüket ontják a hit megerősödéséért.

Sürgős felhívást intézek Fiam földi helytartójához, hogy amilyen gyorsan csak lehet ajánlja fel Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek a fatimai kérésemnek megfelelően. A pápának a bíborosokkal és püspökök társaságával Oroszországba kell repülnie, hogy ezt a nemzetet felajánlják Nekem, így a kommunizmus csápjai nem terjednek el szerte a világon; máskülönben az ateista tanok elterjednek és szerencsétlenséget hoznak az emberiségre. Isten figyelmeztetése előtt Oroszországot fel kell ajánlani Szeplőtelen Szívemnek. Figyeljetek felhívásomra Fiam nyájának pásztorai, ne késlekedjetek tovább ezen nemzet felajánlásával, így holnap nem kell majd emiatt szomorkodnotok.

Kicsinyeim arra kérlek titeket, hogy december 8.-án Szeplőtelen Fogantatásom ünnepén 12:00-18:00-ig imádkozzatok, böjtöljetek és tartsatok bűnbánatot világszerte, így együtt imádkozhatjuk a Szent Rózsafüzéremet könyörögve  a Mennyei Atyának Oroszország felajánlásáért Szeplőtelen Szívemnek. Talán az egész katolikus világ társul Hozzám ezen nagy cél eléréséért.

Kicsinyeim, ha a kommunizmus elterjed az az emberek szerencsétlenségét okozza; ezért készüljetek erre a napra, mikor egy családként imádkozhatunk és könyöröghetünk az Atyához ezen nagy célért. Máriás Sereg gyűlj össze imában erre a napra számítok rátok kicsinyeim, az imalánc ereje és a Szent közbenjárásom kérésünkre kedvezően hat az Isteni Akarat szerint. Ismét mondom, ha Oroszország nincs felajánlva Szeplőtelen Szívemnek, akkor a kommunizmus meghódítja a világot.

Uram békéje legyen veletek szeretett gyermekeim.

Édesanyátok, Fatimai Miasszonyunk. 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 382
Tegnapi: 420
Heti: 1 035
Havi: 1 035
Össz.: 321 868

Látogatottság növelés
Oldal: Enoch-ősz
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »