Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Térdig ér a víz Nyugat-Szibériában (videó)

Súlyos áradásokkal küzdenek Nyugat-Szibériában, ahol a napok óta tartó esőzések miatt több folyó is kilépett a medréből.

Altaj és Khakassia régiókban gátakat építenek a lakosok, hogy megvédjék tulajdonukat. Már több mint 7600 ember volt kénytelen elhagyni otthonát Szibériában és már majdnem 4 ezer ház áll víz alatt. Több településen térdig érő víz borítja az utcákat. Az előrejelzések szerint a következő napokban is folytatódik a rendkívül csapadékos időjárás.

http://koponyeg.hu/hireso/823-terdig-er-a-viz-nyugat-sziberiaban-video-

Boris elől menekülnek Mexikóban (videó)

Szélsőséges időjárás sújtja Mexikót és Chilét. Chile déli részén fekvő Aysen régióban kedden a heves esőzések okoztak kisebb áradásokat az ország egyes területein pedig havazott.

Mexikó csendes-óceáni partszakaszát elérte a Boris névre keresztelt trópusi vihar. Az ország hegyvidékes részein több száz ember volt kénytelen elhagyni otthonát, mivel a heves esőzésekkel érkező trópusi ciklon miatt ezeken területeken könnyen előfordulhat földcsuszamlás. A viharos széllel érkező trópusi vihar több száz otthonban tett kárt. Boris a következő napokban 25-50 centiméternyi csapadékot hozhat Mexikó déli területeire.


http://koponyeg.hu/hireso/827-boris-elol-menekulnek-mexikoban-video-
Baseball-labda méretű jégdarabok zúdultak Nebraskára (videó)

Baseball-labda méretű jégdarabok hullottak az egyesült államokbeli Nebraskában.

Az államban tornádók pusztítanak napok óta, de a legjava keddre maradt, amikor is hatalmas jégdarabok zúdultak a térségre. A jégesők autókat rongáltak meg, ablakokat törtek be. Az Egyesült Államok Nemzeti Meteorológiai Szolgálata arra figyelmeztette az embereket, hogy minél kevesebbet tartózkodjanak a szabadban, mivel a hatalmas jégdarabok veszélyes sérüléseket okozhatnak.

A szomszédos Iowában áradásokkal küzdenek, a széllökések erőssége pedig meghaladja a 85 kilométer/órás sebességet is.

http://koponyeg.hu/hireso/829-baseball-labda-meretu-jegdarabok-zudultak-nebraskara-video-

Áradás Paraguayban: 75 ezer ember menekül a víz elől (videó)

Több mint 75 ezer ember volt kénytelen elhagyni otthonát Paraguayban a hónapok óta tartó esőzéseket követő áradások miatt.

Sok településen térdig érő vízben menekülnek a lakosok. Egy hete a súlyos áradások csaknem teljesen elvágtak a külvilágtól több mint 17 ezer családot Asuncion-ban. Az ország északi részén fekvő Chaco kerület, illetve a déli Neembucu kerület pedig szinte teljesen megközelíthetetlenné vált az áradások miatt. Az esőzések februárban kezdődtek, volt olyan nap, hogy 22 centiméternyi csapadék zúdult le 24 órán belül

http://koponyeg.hu/hireso/830-aradas-paraguayban-75-ezer-ember-menekul-a-viz-elol-video-

Óriási áradás Brazíliában (videó)


Legalább kilenc ember vesztette életét Brazíliában és több ezer ember maradt fedél nélkül a heves esőzéseket követő áradások miatt.

Parana és Santa Catarina államokban 75 településen okoz súlyos gondokat az áradás. A víz hidakat és épületeket mosott el. Több régióban rendkívüli állapotot hirdettek. A hadsereg helikopterekkel menti a víz fogságába esett lakosokat.

http://koponyeg.hu/hireso/832-oriasi-aradas-braziliaban-video-

Százezrek menekülnek az áradás elől Paraguayban (videó)

 

Több mint kétszázezer ember volt kénytelen elhagyni otthonát Paraguayban a Paraguay és Paraná folyók áradása miatt.

Ñeembucú államban a folyamatos esőzés és az azt követő ár tönkretette a termőföldeket, házakat árasztott el és utakat tett járhatatlanná. A dél-amerikai ország nemzetközi segítséget kért a súlyos helyzet megoldására.

http://koponyeg.hu/hireso/842-szazezrek-menekulnek-az-aradas-elol-paraguayban-video-

 

Mária Háza Kaposfüred 2016

 

Előzetes – Beszélgetés Ullrich Ágoston atyával

 
Krisztusban szeretett Testvéreim!
Újra szólnom kell, sőt nem csak szólnom, kiabálnom, mert engesztelői hivatásom egy új szakaszához érkezett. Tanúskodnom kell, ország világ előtt azokról a dolgokról, amiket szememmel látok fülemmel hallok és a hit bizalmával befogadok.
Engesztelőként hosszú évek óta járok Kadarkútra, ahol korábban a Szentháromság és a Szűzanya Égi tanításokat adott, jelenleg pedig azzal a maroknyi engesztelővel, akik rendszeresen imádkoznak -e helyen imádjuk és engeszteljük Jézus Drága Vérét Szentséges Szívét. Imádkozunk a lelkek megmentéséért, a bűnösök megmentéséért, és még hosszan sorolhatnám kikért és mikért.
Korábban, minden engesztelői imaóra előtt meglátogattuk Kaposfüreden a Mária Házat, ahol Török Marcell atya fogadott minket nagy szeretettel. Ott Szentmiséket mutatott be, imádhattuk az Oltáriszentséget, köszönthettük a Szűzanyát. Ő nemes egyszerűséggel “csak” Mamának szólította a Szűzanyát. Abban a nagy kegyelemben részesülhettünk, hogy azt az Oltáriszentséget imádhattuk, amely korábban vérzett, (alább a csatolt képen, piros tüllel van letakarva). Féltő gonddal őrizte az atya, mi pedig nagy kiváltságnak tartottuk,hogy e Nagy Szentség előtt leborulhatunk.
http://users.atw.hu/mariahaza/picture/marcell_atya.PNG
Sajnos Marcell atya már nincs köztünk.Azonban halála után a csodák és kegyelmek sorozata zajlik a Házban. Azóta könnyezik a Szűzanya szobra.A helybéli egyszerű hívek tanúbizonyságai a gyógyulások, mind mind bizonyítják, a kegyelmek özöne árad. Azóta az Oltáriszentség újra vérzett székesfehérvári engesztelők látogatásakor is.
Tegnap, 2016. június 28.-án,miközben imádtuk az Oltáriszentséget ismét vérezni kezdett.Imádtuk, dicsőítettük, megköszöntük. Lefényképeztük. Alább megtekinthetitek.
(Amikor a közelmúltban a Kárpátalján könnyező máriapócsi Mária-kegykép másolatai könnyezni kezdtek, ország-világ tudhatott róla. A templom kapui éjjel nappal nyitva álltak a hívek előtt.)

Ez a csoda pedig tabu számba megy.Testvérek! Mi kellene még, hogy ez a csoda mindenkihez eljusson? Hogyan kellene meggyőznünk a papságot arról, hogy az Égieknek terve van e házzal? Hogyan kellene még imádkoznunk,hogy megnyíljanak azok a kapuk, amik lehetővé tennék, hogy itt szentmisék, zarándoklatok,Oltáriszentség imádás ,dicsőítés legyen?

Nos Jézus válaszolt rá. Épp tegnap. Mert ez oly nagy ajándék volt, amit élő ember nem biztos, hogy megtapasztal.
Olvassátok mit válaszolt ezekre a csodákra az Úr.
Jézus mondja:”Drága Engesztelőim! Lelkes Kis Csapatom!
Ezeket a csodálatos dolgokat, amik már rég óta történnek ott a Mária Házban, természetesen Én ajándékozom nektek, természetes, hogy Tőlem való, nem a másik oldalról.A másik oldal ilyeneket nem tudna tenni, ekkora örömöket okozni, ennyire mélyen megérinteni gyermekeim lelkét. Csak Én tudom.És hogy miért tettem?
Már az első csodától kezdve, amikor Marcell atyának a Szentostyán megjelent az első vércsepp, aztán a Szűzanya szobor könnyezésén keresztül, a mai napon történt csodán át, és még ki tudja mennyi minden történik majd ott. Ezeket mind azért adtam nektek, hogy erősítsem a hiteteket, hogy Én, Jézus Krisztus, valóságosan benne Vagyok az Oltáriszentségben. Testemmel,Véremmel,isteni Dicsőségemmel, Lelkemmel.Az összes lelki tulajdonságaimmal.Én valóságosan jelen vagyok. Ezt nem a papok találták ki, hogy az Én Testem és Vérem ott van a Szentostyában, hanem bizonyítani akarom, hogy a szemetekkel lássátok, mert nagyon sokan vannak olyanok, akik csak mesének képzelik, képzelgésnek, de aki beteszi a lábát oda, a Mária Házba, az tovább nem fog kételkedni, tehát megerősítésért. Másodszor pedig hálából adtam, mert oly drágák vagytok, amikor újra és újra elmentek oda, a Marcell atya otthonába, a Mária Házba, ami legszentebb Édesanyám tiszteletére épült.
Köszönöm a fáradozásotokat, olyan messziről képesek vagytok eljönni, ilyen gyakran. Ez, a második oka, hogy adtam ezt az ajándékot.
Legyetek hűségesek Édesanyámhoz,Hozzám és a Mária Házhoz, és vigyetek oda minél több teremtményemet, hogy minél többen láthassák ezt a gyönyörűséget, ami ott várja őket.
Ó Gyermekeim!
Szomorú a Szívem, hogy papfiaim között, még mindig vannak, akik saját szemüknek sem hisznek,akik letagadják ezeket a nagy kegyelmeket, amikkel bizonyítani akarom valóságos jelenlétemet.
De megígérem nektek, hogy a Nagyfigyelmeztetéskor mélyen megérintem a szívüket. Nagy szenvedésben lesz részük a kételkedés miatt. De azután megbánják és Én megbocsátok nekik.
Ez a Mária Ház bekerül a legnevezetesebb zarándokhelyek közé.
Ne féljetek! Én mellettetek állok és Marcell atya utódai mellé, akik majd oda kerülnek és Szentmiséket tartanak. Megnövekszik a híre ennek a helynek és sok-sok gyermekemet vonzza majd magához, mert egyik kegyelem, követi majd a másikat.
Most pedig, nagy szeretetemben megáldalak az Oltáriszentség iránti tisztelet növekedésével!

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Amen.

Krisztusban szeretett Testvéreim!
Itt az alkalom!
Kiabáljátok kürtöljétek, terjesszétek, ne rejtsük véka alá ezt a nagy csodát.Adjátok tovább papjaitoknak, testvéreiteknek! Ezt nem hagyhatjuk! Maga Jézus buzdít. Ne féljetek!
 

Imával és szeretettel az Oltáriszentség fehér vértanúja, Évi.

.....

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 108
Heti: 607
Havi: 4 839
Össz.: 238 490

Látogatottság növelés
Oldal: Június
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2019 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »