Áradások-figyelmeztetések

Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

 

Hóviharral és tornádóval érkezett a tél (videó)

Visszatért a tél az egyesült államokbeli Colorado és Wyoming államokba.

A hétvégén 30 centiméter hó hullott a területen. Több tornádó alakult ki Nebraska déli részein, a forgószél lakóépületeket rongált meg és elektromos vezetékeket szaggatott le. Az erős szélhez sok helyen jégeső is párosult. A viharzóna jelenleg dél felé halad.

A déli államokban a rendkívül meleg időjárás és a viharos szelek okoznak problémákat. Los Angelesben és Las Vegasban tűzgyújtási tilalmat rendeltek el.

http://koponyeg.hu/hireso/815-hoviharral-es-tornadoval-erkezett-a-tel-video-
120 éve nem volt ilyen áradás Boszniában (videó)

 

Legalább tizenhét halálos áldozata van az elmúlt százhúsz év legnagyobb esőzésének és áradásának Bosznia-Hercegovinában.

Az áradások miatt több ezer ember kényszerült elhagyni otthonát. Háromhavi átlagos mennyiségű eső zúdult a térségre három nap alatt. Boszniában az elmúlt százhúsz év legnagyobb áradása egymillió ember életét érinti. A rendkívül csapadékos időjárás miatt, több mint 300 földcsuszamlás volt az országban.

http://koponyeg.hu/hireso/817-120-eve-nem-volt-ilyen-aradas-boszniaban-video-

Száz éve nem volt ilyen ítéletidő Kínában (videó)

Legalább 26 halottja van a dél-kínai heves esőzéseknek, áradásoknak és tíz embert eltűntként tartanak nyílván.

Száz évente egy olyan felhőszakadás fordul elő a térségben, mint amilyen Kanton, Csaocsing és Csingjuan városát sújtotta a napokban. A hirtelen lezúduló csapadék miatt megáradtak a folyók, házak dőltek romba és sárlavinák pusztítottak. Liling, Hunan tartományokban több mint 15 ezer embert kellett evakuálni az és csaknem másfél millió épület dőlt össze. Az extrém időjárás Kujcsou, Hunan és Csianghszi tartományt is érintette. Utóbbiban, Pinghsziang városban az áradások ötezer embert zártak el a külvilágtól.

http://koponyeg.hu/hireso/820-szaz-eve-nem-volt-ilyen-iteletido-kinaban-video-

 

A Szűz Anya megjelent a Dominicai Köztársaságban május 7-én a Guadalupei Szűz alakjában!

 

Az itt következő üzenetet U. Gyula kapta a Szűzanyától 2016. május 7-én. Az üzenetet két pap is megvizsgálta. A kérés lényege, hogy a Magnificatot és valamelyik rózsafüzért imádkozzuk Európa és a Föld megmeneküléséért.

Az Engesztelők Találkozójára is kilenceddel szoktunk készülni. Végezzük ezt a kilencedet az Engesztelők Találkozójának a kegyelmeiért is. Ha 19-én, csütörtökön kezdjük, éppen akkorra lesz meg a 9 nap.

*      *      *

Édes gyermekeim! Anyai szeretettel kérlek benneteket, segítsetek engesztelni az Atyát, hogy ne pusztító angyalait küldje a Földre a tengernyi bűn miatt, hanem felemelő kegyelmét árassza a világra.

Látjátok, Európát elárasztja az iszlamista tömeg, szándékuk a kereszténység megsemmisítése az öreg kontinensen. Most még csak a keresztek eltávolítása a cél (Norvégiában és Franciaországban már megtették), követelik a mecsetek építéséhez a „keresztény rabszolgák” segítségét. Ez csak a kezdet, de mondhatnám a nők megbecstelenítését is.

Kérjétek engeszteléssel az Atyát, hogy tekintsen Szent Fiára, és az Ő sebeiből kifolyó vér és víz mentse meg a világot.

Kicsinyeim, ne féljetek! Fegyvert adok a kezetekbe: a szeretetetet, a rózsafűzért, és a Magnificatot! Édeseim, amikor a Magnificatot nagy szeretettel, elmélkedve imádkozzátok, a Sátán remegve és félve eloldalog. Ezzel teljesen meg tudjátok kötözni, és olyan lesz, mint egy bábu. Esedezve kérem, IMÁDKOZZATOK, IMÁDKOZZATOK, böjtöljetek, és tiszta szívvel vegyétek magatokhoz az Oltáriszentséget! A rózsafűzért és a Magnificatot kilenc egymást követő napon imádkozzátok velem. Ígérem, nagy hasznára lesz ez a keresztény világnak, mert meghozza a változást. Ne féljetek, tartsatok ki az engesztelésben! A Szentháromság trónja elé viszem kéréseiteket.

Köszönöm, hogy hallgattok hívásomra. Gyermekeim, nagyon szeretlek benneteket.

Megáldalak titeket az Atya akaratából, a Fiú szeretetével és a Szentlélek erejével.

http://engesztelok.hu/talalkozok/1082-kilencedet-kert-a-szuzanya

 

      

..................

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 325
Tegnapi: 420
Heti: 978
Havi: 978
Össz.: 321 811

Látogatottság növelés
Oldal: Május
Áradások-figyelmeztetések - © 2008 - 2020 - nyomban.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »